Καλησπερα πότε θα έρθει το σήμα μετάθεσης (έκτακτων μεταθέσεων)στις υπηρεσίες και πότε παίρνουμε φύλλα πορείας ; Ευχαριστώ
Έκτακτες μεταθέσεις 2020
Παρ, 09/10/2020 - 12:30
Έκτακτες μεταθέσεις 2020
Σε σύνδεση τώρα
Είναι εδώ αυτή τη στιγμή 3 χρήστες.
Καλησπέρα, αν έχει κανείς καποια ενημέρωση σχετικά με το θέμα που έθεσε ο συνάδελφος ας ενημερώσει. Ευχαριστώ
Εως την Δευτέρα αναμένονται.
Ρε παιδιά είναι σίγουρο για Δευτέρα?Με έχει φάει το άγχος γιατί δεν ξέρω σίγουρα να φεύγω.Εχει κοινοποιηθεί σε κανέναν η μετάθεση του για επαρχία σύμφωνα με τις έκτακτες μεταθέσεις?Πως αλλιώς μπορώ να μάθω αν φεύγω?Sos όποιος ξέρει ας απαντησει
Ανακοινωθηκαν εχθες.
Ενημερώθηκε κάποιος συνάδελφος ;
Που έχουν ανακοινωθεί?Υπάρχει κάποιος νέος πίνακας?Κοινοποιήθηκαν στις Υπηρεσίες?Ενημερώθηκε κάποιος συνάδελφος?
Βγήκαν 16 Οκτωβρίου
Πρέπει ο κάθε συνάδελφος να πάρει τηλ στην οργανική του
Στειλτε email να σας προωθήσω τον πινακα
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΤΟ rentina91@yahoo.gr
Παράκληση και στο dionisis1924@gmail.com
Αν μπορείς και εδώ georgestef1983@yahoo.gr
thanosbraf@gmail.com
xenos8373@hotmail.com.
mklarou@gmail.com
kotskarira@hotmail.com
Καλησπέρα πριν πάρουμε τα φύλλα πορείας δηλώνουμε σε ποια υπηρεσία επιθυμούμε να πάμε στον νόμο που θα πάμε;. Ευχαριστώ
συναδελφοι θα ηθελα να κανω μια ερώτηση αν γνωριζει καποιος εχω διαβητη και εχω περασει επιτροπη κεπα εχω παρει χαρτι με ποσοστο αναπηριας 67% με αυτο το χαρτι μπορω να παρω μεταθεση στον τοπο γεννησεως μου στις Σέρρες; ανεξαρτητως μοριων; και αν τι διαδικασία ακολουθείτε; ευχαριστώ πολύ
Καλησπέρα γνωρίζει κάποιος αν δικαιούμαστε καποιο ποσό για τα έξοδα μετάθεσης ; Ευχαριστώ
Γνωρίζει κανείς αν λόγω της κατάστασης γίνονται τα συμβούλια κατώτερων για μεταθέσεις λόγω υγείας???