Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος συνάδελφος έχει όλα τα έντυπα που είναι απαραίτητα για Ε.Δ.Ε. και Π.Δ.Ε. σύμφωνα με το Πειθαρχικό Δίκαιο 120/2008;
Έντυπα Πειθαρχικού Δικαίου 120/2008
Δευ, 01/12/2014 - 16:48
Έντυπα Πειθαρχικού Δικαίου 120/2008
Σε σύνδεση τώρα
Είναι εδώ αυτή τη στιγμή 1 χρήστης.
Σε ενδιαφέρει κάποια συγκεκριμένη περίπτωση ή θέλεις απλά τα πιο συνηθισμένα;;;
Αρχικά ενδιαφέρομαι για τροχαία ατυχήματα μεταξύ περιπολικών και ΙΧΕ ιδιώτη, στη μια περίπτωση να υπάρχει δόλος για το τροχαίο από την πλευρά του ιδιώτη και η δεύτερη να φταίει (από αμέλεια) ο αστυνομικός. Αλλά και ότι άλλο έχεις ευπρόσδεκτο είναι.
Κανείς;;;
Θα σου τα εχω στειλει μεχρι αυριο
Ευχαριστώ
Συνάδελφε μπορείς κα σε εμένα στο dvakoylis@yahoo.com ?Ευχαριστώ
Συνάδελφε μπορείς κα σε εμένα στο stavros.marina.maria@gmail.com ?Ευχαριστώ εκ των προτερων!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΓΩ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΤΟΥ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΜΕΙΛ ΕΙΝΑΙ kgiakoumis@gmail.com
Συνάδελφε αν μπορεις και εδω σε παρακαλω. Ή όποιος άλλος μπορει. steven.og88@gmail.com
Συναδελφε σου έχω στειλει αρκετο υλικό στο mail σου (μεταξυ των οποίων και καποιες οδηγίες)
ότι δεις στην πορεία ότι σου λέιπει στείλε μας να στο βρούμε
Επίσης για οποιαδήποτε απορία έχεις για τα βήματα που πρέπει να ακολουθησεις για την Ε.Δ.Ε. ή την Π.Δ.Ε. είμαι στη διάθεση σου
Και σε μενα αν μπορεις στο xristosxas@hotmail.com. Ευχαριστω εκ των προτερων!!!
Αν γίνεται στείλει τα ίδια και σε μένα στο fotiz.r.gr@gmail.com ευχαριστώ....
ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΣΤΕΙΛΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΟ mail ΜΟΥ: tsixlaball@yahoo.com . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
Ευχαριστώ πολύ, νιώθω υποχρεωμένος.
Συνάδελφε μπορείς κα σε εμένα στο koklamar@yahoo.gr?Ευχαριστώ
koklamar έχεις mail. Ότι απορία προκύψει εδώ είμαστε να το συζητήσουμε
συνάδελφε αν μπορείς στελτα και σε εμενα.vagouras79@yahoo.gr . Επίσης ενδιαφέρομαι αν έχεις Ε.Δ.Ε. σχετικά με απώλεια κρατικής πινακίδας υπηρεσιακού αυτοκινήτου ή υπηρεσιακής μοτ/τας, που ζητάει κιόλας να αναφερθούμε στον καταλογισμό αξίας του απωλεσθέντος δημόσιου υλικού
αν μπορείτε και στο efemmano@hotmail.gr
VANZEL και efrosyni εχετε mail.
Για την ειδική περιπτωση που αναφερει ο VANZEL, το ψαχνω και θα επανέλθω με πιο συγκεκριμενο υλικό.
'Οτι άλλο χρειαζεστε μου λετε και το συζηταμε
michalos31267@yahoo.gr ευχαριστω πολυ
VAGGO είσαι έτοιμος
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΤΑ ΕΛΑΒΑ
ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΓΙΑ ΕΔΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. gchas1965@gmail.com
Συνάδελφε καλησπέρα κα χρόνια πολλά!Εάν σου είναι εύκολο και μπορείς στείλτα και σε εμένα!Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων.Η ηλεκτρονική μου διεύθυνση είναι bagsak77@yahoo.gr.Mε εκτίμηση Ε.Σ.
Καλησπέρα συνάδελφοι. Εάν είναι δυνατόν μπορούν να μου αποσταλλούν και εμένα τα εν λόγω έντυπα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! kogiot2006@hotmail.com
Είστε έτοιμοι άπαντες
sheriff όποτε μπορείς στείλτα κ σε μένα olygian@hotmail.com
Αν έχεισ την καλοσύνη μπορείς να τα στείλεις και σε μένα christos.ccu@gmail.com
Συναδελφε αν μπορείς στείλε και σε 'μενα τα εντυπα valantis.1975@hotmail.com
sheriff αν σου είναι εύκολο στείλ' τα και στο pan.kro64@gmail.com
PANY70
chris100
valantis
blackadder
Ειστε άπαντες έτοιμοι.
Δειτε τι σας έστειλα και ότι άλλο σας χρειαστεί το συζητάμε
Αν δεν σου κάνει κόπος μπορείς να τα στείλεις και στο xristito0@gmail.com ? Ευχαριστώ!
Συναδελφε αν εχεις την καλοσυνη και στο taseftim@yahoo.gr
Ειδικοτερα για πδε με συναδελφο που οδηγουσε το ιχ αυτοκινητο του (εκτος υπηρεσιας) και ενεπλακη σε τροχαιο με αλλο ιχ κανοντας τροχονομικη παραβαση (αναστροφη).Ο συναδελφος νοσηλευτηκε 2 μερες και μετα πηρε καποιες μερες αναρρωτικη.Αν μπορεις να μου πεις τι εγγραφα κανουμε και με ποια σειρα.Ευχαριστω εκ των προτερων.
Οι συνάδελφοι chkou και taseftim, έχουν mail
Για τον taseftim, θα ψαξω να δω τι έχω σε ηλεκτρομική μορφή ειδικά για την εν λόγω περίπτωση.
Πες μου taseftim, έχεις ξανα κάνει ανάλογη Π.Δ.Ε., η θέλεις να σου πως και τις ενεργειες που πρέπει να γίνουν?
καλημέρα. όποιος έχει την καλοσύνη να στείλει το εν θέματι υλικό και στο nikoltsn@gmail.com.
Sheriff στείλε και σε μένα ότι άλλο έχεις ακόμη και για πδε
Και σε μένα οποίος μπορεί να μου τα στείλει. kostasmichalis@hotmail.com
nikolis και kostas84 είστε έτοιμοι
Kαλημέρα. όποιος έχει την καλοσύνη να στείλει το εν θέματι υλικό και στο kavgeris81@gmail.com.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων !
και σε μενα παιδια αν γινεται στο geo.25@hotmail.gr
Kαλησπέρα. όποιος έχει την καλοσύνη να στείλει το εν θέματι υλικό και στo giwrgoszig69@gmail.com.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων !
Kαλησπέρα. όποιος έχει την καλοσύνη να στείλει το εν θέματι υλικό και στo
jfotper@gmail.com .
Ευχαριστώ συνάδελφοι εκ των προτέρων .
καλησπερα παρακαλω πολυ και σε εμενα p.leousis@gmail.com.ευχαριστω
Θα παρακαλούσα και σε εμένα hernheming@gmail.com
ψαχνω για φόρμες εντυπων για Ε.Δ.Ε σε εκκλησιαστική υπόθεση η΄ δυνατόν σε πολυτονική μορφή ευχαριστω εκ των προτέρων
και σε μενα στο kostasmichalis@hotmail.com Ευχαριστώ
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΓΩ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑΤΟΥ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΟ ΜΕΙΛ ΕΙΝΑΙ kgiakoumis@gmail.com ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Καλησπέρα! θα μπορούσατε να μου στείλετε μία έκθεση εξέτασης κατηγορουμένου σε ΕΔΕ; Ευχαριστώ και συνεχίστε την καλή δουλειά
e-mail: achilleas_voyiagis@hotmail.com
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΑΝ ΥΠΑΡΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ.kokkalas21@hotmail.com
Σελίδες