Αίτημα πολίτη για ηχομέτρηση στο σπίτι του

3 posts / 0 new
Τελευταία δημοσίευση
Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 1 έτος 3 εβδομάδες
Member
Εγγραφή από: 07/09/2011 - 19:17
Δημοσιεύσεις: 13
Βαθμοί: 15
Αίτημα πολίτη για ηχομέτρηση στο σπίτι του

Γνωρίζει κάποιος αν υποβληθεί αίτημα από πολίτη ώστε να γίνει ηχομέτρηση στο σπίτι του, το οποίο εφάπτεται με κέντρο διασκέδασης που λειτουργεί  νόμιμα  α) θα πρέπει να επιληφθούν οι Αστυνομικοί τη χρονική εκείνη στιγμή που υποβλήθηκε το αίτημα ; β)  τί γίνεται στην περίπτωση που οι περιπολούντες Αστυνομικοί δεν έχουν εκπαιδευτεί στη χρήση ηχόμετρου; γ) η αστυνομία μπορεί να κληθεί και να μετρήσει την ηχοαπομόνωση σύμφωνα με την υγειον. διάταξη;
Υπόψη ότι το άρθρο 11 της Υγειονομικής διάταξης Α5/3010/1985 με το άρθρ. 37 παρ. 4 του Ν. 4055/2012 αναφέρει ότι "Η εκτέλεση της παρούσας υγειον. διάταξης ανατίθεται στα αρμόδια υγειονομικά και αστυνομικά όργανα σε όλη την επικράτεια.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις. 

Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 2 ημέρες 22 ώρες
Hero
Εγγραφή από: 23/11/2012 - 01:18
Δημοσιεύσεις: 1
Βαθμοί: 123
Για να έχει αξία μια τέτοια

Για να έχει αξία μια τέτοια μέτρηση σε οικία θα πρέπει να υπάρχει και ταυτόχρονη μέτρηση στο επίδικο κατάστημα και προσδιορισμός της πρότυπης ηχητικής πηγής και πολλά άλλα…Κάνε χρήση του άρθρου τέσσερα της υγειονομικής διάταξης και μην ασχολείσαι με κάτι άλλο. Αν έχεις χρόνο, βρες και διάβασε τις υπ’ αριθ. 17/1999  και 6/2013 εγκυκλίους της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, θα σχηματίσεις μια εικόνα για το αδίκημα της ηχορύπανσης και θα καταλάβεις τι ακριβώς ελέγχουμε ως Υπηρεσία.

Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 7 μήνες 6 ημέρες
Member
Εγγραφή από: 18/02/2019 - 19:47
Δημοσιεύσεις: 0
Βαθμοί: 1
ηχορυπανση απο κλιματιστικο γειτονα

Καλησπέρα, εχω προβλημα με τον θορυβο και τη δονηση που παραγει η εξωτερικη μοναδα κλιματιστικου του διπλανου διαμερίσματος. Το μπαλκονι του γείτονα ειναι τετοιο ωστε ο τοιχος της κουζινας μου να αποτελει και τοιχο του μπαλκονιου στον οποιο εχει τοποθετηθει η εξωτερική μοναδα, η οποια προκαλει δονηση σ ολο το σπιτι. Ο γειτονας μ διατεινεται οτι η εγκατασταση εχει γινει σωστα και οτι μπορει να το μετακινησει στον αλλο τοιχο ( π ειναι κ ολοκληρωτικα δικος του ) μονο αν του πληρωσω εγω την μετεγκατάσταση. Τι μπορώ να κανω? Που μπορω να απευθυνθω για καταγγελια για ηχορυπανση κ ποιες θ ειναι οι κυρωσεις για τον γειτονα? επισης θελω να κανω την ηχομετρηση χωρις να το γνωριζει γιατι ειναι ικανος να βαλει στη χαμηλότερη λειτουργια το κλιματιστικο και  να  μην γινει τιποτα στο τελος.

Σε σύνδεση τώρα

Είναι εδώ αυτή τη στιγμή 1 χρήστης.