ΑΓΡΑ ΠΕΛΑΤΩΝ.

3 posts / 0 new
Τελευταία δημοσίευση
Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 2 έτη 3 μήνες
Member
Εγγραφή από: 25/04/2013 - 13:10
Δημοσιεύσεις: 14
Βαθμοί: 19
ΑΓΡΑ ΠΕΛΑΤΩΝ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΗΡΕΤΩ ΣΕ ΝΗΣΙ (ΠΑΡΟΣ) ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΥΞΗΜΕΝΗΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΤΗ ΘΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΟΜΑΔΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ(ΤΑΞΙ, ΚΑΜΑΚΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ, RENT A CAR, ΠΑΡΑΛΙΑΚΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΤΛ.) ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΟΥΝ ΚΟΣΜΟ(ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΞΕΝΟΥΣ)  ΑΠΟΔΕΧΟΜΕΝΟΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΙΑΚΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙ ΑΛΛΩΝ. ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΕΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΛΟΓΩ ΤΗ ΜΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ ΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΔΙΚΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΓΡΑΣ ΠΕΛΑΤΩΝ.ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΠΟΥΔΕΝΙ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΙΔΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝΥΕΙ ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ 'ΚΑΜΑΚΙ' ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩΝ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙ ΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ. ΚΟΙΝΩΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΝΩ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΙΝΗΘΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΩΣ ΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΝ ΕΝΟΡΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΙΟ ΝΟΜΙΚΩΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ Η ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΜΟΝΗ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ. 

Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 1 μήνας 3 εβδομάδες
Hero
Εγγραφή από: 23/11/2012 - 01:18
Δημοσιεύσεις: 1
Βαθμοί: 123
  Προ τριετίας που έχω κάνει

  Προ τριετίας που έχω κάνει δικογραφία για άγρα πελατών έκανα χρήση της συνοπτικής διαδικασίας ( σύλληψη πλημμελήματος επ΄ αυτοφώρω) κατά παράβαση του άρθρου 53 του Ν. 3498 /2006 «για τον κυνηγό ,ομοίως και για τον ιδιοκτήτη του Κ.Υ.Ε. σε συνδυασμό με άρθρο 46 του Π.Κ». Με την εισαγγελία της Θεσσαλονίκης δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα.   

Εικόνα annamaria
Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 3 έτη 9 μήνες
Member
Εγγραφή από: 09/07/2011 - 15:43
Δημοσιεύσεις: 2
Βαθμοί: 29
ΑΓΡΑ ΠΕΛΑΤΩΝ (ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ)

Παράβαση άρθρου 7 παρ.17 N.4276/2014. Όποιος παροτρύνει και παρενοχλεί πρόσωπο ή ομάδα προσώπων για την αποδοχή ή την απόρριψη ταξιδιωτικής ή μεταφορικής υπηρεσίας, υπηρεσιών εστίασης ή ψυχαγωγίας ή τουριστικού καταλύματος ή προϊόντων εμπορικού καταστήματος, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι έξι (6) μηνών ή με χρηματική ποινή τουλάχιστον χιλίων (1.000) ευρώ ή και με τις δύο αυτές ποινές.
α) Αν δεν καταγγελθεί ενόρκως από πολίτη, για να βεβαιωθεί αυτή η παράβαση στη πράξη από αστυνομικό, απαιτείται κατόπτευση του χώρου και συνεχής παρακολούθηση με πολιτικά.
β) Αν καταγγελθεί από πολίτη και αυτός αρνείται να καταθέσει, επειδή η πράξη διώκεται αυτεπάγγελτα, αν θέλει ο αξιωματικός υπηρεσίας να ξεκινήσει αστυνομική προανάκριση, ζητά από τον καταγγέλοντα να καταθέσει υπενθυμίζοντάς του την υποχρέωσή του για κατάθεση σύμφωνα με το άρθρο 224 Κ.Π.Δ.

Σε σύνδεση τώρα

Είναι εδώ αυτή τη στιγμή 2 χρήστες.