αντικαπνιστικος

2 posts / 0 new
Τελευταία δημοσίευση
Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 3 μήνες 4 εβδομάδες
Member
Εγγραφή από: 03/02/2020 - 21:20
Δημοσιεύσεις: 1
Βαθμοί: 2
αντικαπνιστικος

Καλησπέρα.Γνωρίζει κανείς σχετικά με την εφαρμογή του αντικαπνιστικου νόμου όταν η παράβαση αφορά κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αν πρέπει να κοινοποιησουμε το γεγονός ότι βεβαιώθηκε παράβαση σε κάποιες υπηρεσίες? Επίσης στη νομοθεσία αναφερει ότι τα αρμόδια όργανα ελέγχου συντάσσουν μηνιαίες εκθέσεις οι οποίες αποστέλλονται στην αρμόδια υπηρεσία της ααδε .Στη συγκεκριμένη περίπτωση εννοεί τη τοπικη ΔΟΥ?

Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 1 μήνας 5 ημέρες
Hero
Εγγραφή από: 05/12/2013 - 06:40
Δημοσιεύσεις: 11
Βαθμοί: 180
Απο τη σχετική Υπουργική

Απο τη σχετική Υπουργική Απόφαση
Τα όργανα ελέγχου συντάσσουν μηνιαίες εκθέσεις. Οι εκθέσεις αυτές περιλαμβάνουν αναλυτικά στοιχεία σχετικά με τα αποτελέσματα των ελέγχων και τη διαπίστωση των παραβάσεων, όπως: ....................................... Οι εκθέσεις αυτές διαβιβάζονται αντίστοιχα στην αρμόδια υπηρεσία της ΑΑΔΕ και στην αρμόδια για την αδειοδότηση των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος Υπηρεσία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ώστε να ελέγχονται τυχόν επαναλαμβανόμενες παραβάσεις χώρων υγειονομικού ενδιαφέροντος και να προβαίνει η αρμόδια υπηρεσία σε ανάκληση της άδειας λειτουργίας του καταστήματος, σε περίπτωση μη συμμόρφωσης, κατά τα οριζόμενα στην παρούσα.
Συνεπώς η μηνιαία έκθεση διαβιβάζεται σίγουρα στον Δήμο ώστε να παρακολουθεί ο Δήμος την υποτροπή. Τώρα, το αν η αρμόδια υπηρεσία της ΑΑΔΕ είναι η Δ.Ο.Υ. ή κάποια άλλη υπηρεσία της ΑΑΔΕ παραμένει ένα μυστήριο καθώς εδώ δεν έχουμε θέμα ερμηνείας αλλά διευκρίνησης που ποτέ δεν δόθηκε. Κάποιες υπηρεσίες διαβιβάζουν τη μηνιαία στην ΑΑΔΕ απευθείας. Άλλες στη ΔΟΥ. Άλλες πουθενά μέχρι να σταλεί σχετική διαταγή απο το Αρχηγείο. Ίσως εννοεί πάντως τις ΔΟΥ. Έχω επιχειρήσει να το ξεκαθαρίσω σε απευθείας επικοινωνία με την ΑΑΔΕ. Εις μάτην.
Άποψή μου, διαβίβασε τις εκθέσεις σου στην τοπική ΔΟΥ και είσαι οκ. Αφού δεν έχει διευκρινηστεί η λογική λέει οτι τοπικά αρμόδια υπηρεσία της ΑΑΔΕ είναι η ΔΟΥ.

Σε σύνδεση τώρα

Είναι εδώ αυτή τη στιγμή 2 χρήστες.