Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Posted by Δόκιμος on Δευ, 12/19/2016 - 13:36

Όλοι οι επιτυχόντες στις Σχολές της ΕΛ.ΑΣ(Αστυφυλάκων και Αξιωματικών)που πέρασαν κατά το σχολικό έτος 2015-2016 και θα εισαχθούν τον Οκτώβριο του 2017,αν έχουν ασφαλιστεί στον ΕΟΠΥΥ από τους γονείς τους και έληξε η ασφάλεια λόγω ενηλικίωσης, προκειμένου να ασφαλιστούν πρέπει να ακολουθήσουν τα κάτωθι βήματα:

1ον)Αν δεν έχουν βγάλει Α.Φ.Μ. στην αρμόδια ΔΟΥ πρέπει να μεταβούν αμέσως ώστε να παραλάβουν Αριθμό Φορολογικού Μητρώου.Απαιτείται μόνο μία ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ(ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ).Κατόπιν θα συμπληρώσουν εκεί μία αίτηση παραλαβής Α.Φ.Μ.

2ον)Τα βιβλιάρια υγείας του ΕΟΠΥΥ έχουν μεταφερθεί στο ΙΚΑ.Εκεί θα συμπληρώσουν μαζί με τον γονέα που τους έχει ασφαλίσει στον ΕΟΠΥΥ την ΑΙΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΗΛΙΚΙΑΣ 18-24.Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι τα εξής:

α)Φωτοτυπία του Ε1

β)Βεβαίωση από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους του τρέχοντος διαστήματος του γονέα που έχει ασφαλίσει το τέκνο

γ)Φωτοτυπία της Αστυνομικής Ταυτότητας(Και από τις δύο όψεις) του ΤΕΚΝΟΥ.

δ)Α.Φ.Μ. του ΤΕΚΝΟΥ.

Να σημειωθεί ότι λίγο πριν παρουσιαστούν οι Υποψήφιοι στις Σχολές της ΕΛ.ΑΣ. θα πρέπει να μεταβούν πάλι στο ΙΚΑ ώστε να παραδώσουν το υπάρχον βιβλιάριο υγείας προκειμένου να ασφαλιστούν από την Αστυνομία.

Greek

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis