Για τους ΒΗΤΑΔΕΣ

29 posts / 0 new
Τελευταία δημοσίευση
Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 1 έτος 2 εβδομάδες
Member
Εγγραφή από: 26/06/2014 - 22:44
Δημοσιεύσεις: 9
Βαθμοί: 28
Για τους ΒΗΤΑΔΕΣ

Παρακατω θα βαλω ενα κειμενο που αλιευσα στο νετ το οποιο ειναι πλεον επικαιρο, μιας και ερχονται αλλαγες στο ΣΩΜΑ (Επισης θα ηταν ενδιαφερον αν τοποθετουνταν και οι συναδελφοι απ αυτου)
Οι πτωχοί συγγενείς του κλάδου και η πτώση των ηρώων. Και επιτρέψτε μου έτσι να αποκαλώ στα πλαίσια της Δημοκρατίας και της ελευθερίας του λόγου τους Βητάδες. Τους αποδεδειγμένα
καταξιωμένους στην συνείδηση του κόσμου αλλά και του κλάδου ανθρώπους τα παιδιά – κλοτσοσκούφια, για όλες τις δουλειές, που δεν κάνουν τίποτα και που τα κάνουν όλα, πιο πολλά από τους πολλούς.
Άρθρο της Αναστασίας Νέστορος Ντέρου
μέλος Ε.Κ.Α. Θεσσαλονίκης.
Χρόνια τώρα τέθηκε σε εφαρμογή η διαδικασία της απαξίωσης και της οικονομικής και βαθμολογικής εξέλιξης των ανθρώπων που έχουν, με αγάπη, δώσει την ψυχή τους. Πρόκειται για μια κατάφορη αδικία και δεν είναι τωρινή αλλά συνεχίζει! Προβείτε άμεσα στην απολάσπωση του αδικημένου βητά με νεύρο και σκληροπυρηνική ευλάβεια. Αποδώστε το ελάχιστο σέβας που του αρμόζει. Δεν το έκαναν οι προηγούμενοι, κάντε εσείς την διάφορα. Επανεξετάσετε στα πλαίσια της δικαιοσύνης και αποδώστε με εξισορροπητική διάθεση και με ζωηρό αίσθημα την αξία που του αρμόζει. Ο εργασιακός μεσαίωνας κάποτε πρέπει να καταρρεύσει. Η αδικία είναι μεγάλη και με τα χρόνια τείνει να γίνει δυσαναπλήρωτη.
Αλλιώς κάπως έτσι θα πεθάνουν οι βητάδες. Οι βητάδες στις μηχανές, οι βητάδες στα γήπεδα, οι βητάδες στα δικαστήρια, οι βητάδες στις παρελάσεις, οι βητάδες στις πορείες, οι βητάδες σε χρέη δημοσίου κατηγόρου, οι βητάδες γραμματείς, οι βητάδες στα περιπολικά, οι βητάδες σκοποί, οι βητάδες στα τροχονομικά, οι βητάδες διεκπεραιωτές σε πάσης φύσεως θέματα, οι ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ βητάδες ΔΑΣΚΑΛΟΙ στα νεούλια, οι βητάδες παντογνώστες – πανταχού παρών, οι βητάδες και της Παναγιάς τα μάτια. Και τα παιδάκια μην λιώσουν από μια στάλα βροχής γιατί έτσι κι αλλιώς υπάρχουν οι βητάδες!
Ο βητάς ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στο χάσμα της παλαιάς αστυνομίας με τα παιδιά της τεχνολογίας και που αυτόματα προσάρμοσε και αυτός με ευελιξία τα γονίδια του στην τεχνολογία και τα κατάφερε. Χωρίς τον δάσκαλο βητά ουδείς κρατάει αστυνομία. Οι βητάδες του φιλότιμου άγρυπνοι φρουροί στο πλευρό του πολίτη. Οι βητάδες με την μεγαλύτερη ακαδημαϊκή μόρφωση του πεζοδρομίου, που ναι μεν γνωρίζουν γράμματα και γραφή αλλά εσείς τους θέλατε και τους θέλετε για τους δικούς σας λόγους αγραμμάτους.
Δεν είναι αγράμματοι κύριοι οι βητάδες. Κάποτε ναι ήταν, αλλά την εποχή της χωροφυλακής. Ντροπή στην πολιτεία για την εξαθλίωση και την απαξίωση του βητά.

Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 2 έτη 7 μήνες
Member
Εγγραφή από: 21/09/2014 - 18:38
Δημοσιεύσεις: 0
Βαθμοί: 16
Συναδελφε θα χρησιμοποιησω

Συναδελφε θα χρησιμοποιησω μια φραση σου (Και τα παιδάκια μην λιώσουν από μια στάλα βροχής γιατί έτσι κι αλλιώς υπάρχουν οι βητάδες!....) ελα να δεις και κατι μαχιμους βηταδες στην επαρχια!!!!!!!!!!!

Εικόνα Akaba Reiji
Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 1 έτος 7 μήνες
Member
Εγγραφή από: 09/11/2017 - 13:31
Δημοσιεύσεις: 1
Βαθμοί: 25
Έχουν λιώσει στη δουλειά η

Έχουν λιώσει στη δουλειά η βητάδες...οι βητάδες. Πονηροί κοιτάνε να εκμεταλεύονται τους πιτσιρικάδες κάνουν τα κονέ τους με τους νέους υπαστυνόμους τάχα μου τάχα μου κουράζονται δεν προλαβαίνουν και είναι μόνο να εκμεταλεύονται..αυτά!!!

Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 2 έτη 7 μήνες
Member
Εγγραφή από: 21/09/2014 - 18:38
Δημοσιεύσεις: 0
Βαθμοί: 16
 Τα είπες όλα...........

 Τα είπες όλα............Akaba Reiji σωστός 

Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 3 μήνες 3 εβδομάδες
Elite Member
Εγγραφή από: 19/09/2014 - 21:14
Δημοσιεύσεις: 8
Βαθμοί: 59
Akaba και Andreas πόσο δίκιο

Akaba και Andreas πόσο δίκιο και οι δύο... Έχω περάσει τη "βασική" της Αθήνας σε κεντρικότατο τμήμα και "βητάδες" έβλεπα μόνο φευγαλέα για να κάνουν νυχτερινή σκοπία ενώ το υπήρχαν και 1-2 που γνώριζα μόνο τηλεφωνικά... Φυσικά γνώρισα Αρχιφυλακάρες, σειρές των προαναφερθέντων, που δεν μπορώ να κοιτάξω στα μάτια απο την μαχιμότητα (παρά την ηλικία) αλλά δεν παυεί να αποτελούν το 5-10% τους... Φτάνοντας την επαρχία συνάντισα τους παρόμοια ή περισσότερο βολεψάκιδες συναδέλφους και ελάχιστους (να πω πάλι 5-10%), με διάθεση να κάνουν αυτό για το οποίο πληρώνονται... 
Χωρίς σχόλιο: "Ο βητάς ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στο χάσμα της παλαιάς αστυνομίας με τα παιδιά της τεχνολογίας και που αυτόματα προσάρμοσε και αυτός με ευελιξία τα γονίδια του στην τεχνολογία και τα κατάφερε. Χωρίς τον δάσκαλο βητά ουδείς κρατάει αστυνομία. Οι βητάδες του φιλότιμου άγρυπνοι φρουροί στο πλευρό του πολίτη. Οι βητάδες με την μεγαλύτερη ακαδημαϊκή μόρφωση του πεζοδρομίου, που ναι μεν γνωρίζουν γράμματα και γραφή αλλά εσείς τους θέλατε και τους θέλετε για τους δικούς σας λόγους αγραμμάτους"

Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 1 έτος 4 μήνες
Member
Εγγραφή από: 06/06/2011 - 09:13
Δημοσιεύσεις: 3
Βαθμοί: 19
Διαίρει

Διαίρει

Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 2 έτη 7 μήνες
Member
Εγγραφή από: 21/09/2014 - 18:38
Δημοσιεύσεις: 0
Βαθμοί: 16
...........Οι βητάδες του

...........Οι βητάδες του φιλότιμου άγρυπνοι φρουροί στο πλευρό του πολίτη. δεν μας τα λες καλα SunnyV!!!!!
...............o βητας που προσάρμοσε και αυτός με ευελιξία τα γονίδια του στην τεχνολογία και τα κατάφερε.( ναι βλέπει την μισθοδοσια του... κατι αλλο?????) 

Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 2 έτη 10 μήνες
Member
Εγγραφή από: 04/04/2017 - 20:14
Δημοσιεύσεις: 0
Βαθμοί: 3
Βηταδες

Εαν ημασταν στον ιδ. τομεα οι βηταδες σε αναλογια προσφορα-αμοιβη το πολυ να επαιρναν 400 Ευρω και οχι να αμοιβονται με 500 ευρω παραπανω απο συναδερφους που ξερουν Η/Υ 2 ξενες γλωσσες, μπηκαν στο σωμα με 16-17 κανουν Αξ/υπ περιπολια μετρα σκοπια διμοιρια(επαρχια) ενω εχουν ηδη χρωθει δικογραφιες δικογραφα σεσο κτλπ...

Εικόνα Akaba Reiji
Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 1 έτος 7 μήνες
Member
Εγγραφή από: 09/11/2017 - 13:31
Δημοσιεύσεις: 1
Βαθμοί: 25
Κακά τα ψέματα οι βητάδες, αν

Κακά τα ψέματα οι βητάδες, αν μπορούμε να την πούμε αυτήν τη λέξη αποτελού βαρίδια πλέον και δεν το λέω υποτιμητικά γιατί αυτή είναι η πραγματικότητα για παράδειγμα ο βητάς με 27-33 χρόνια υπηρεσίας τι μπορεί πλέον να προσφέρει πέρα από την αγάπη του που γράφει και ο συνάδελφος πιο πάνω; Καταλαβαίνω είναι δύσκολο απο εκεί που παίρνεις 1600 ευρώ να πέσεις στα 900 αλλά η ζωή εξελίσεται όπως παντού (τα περι διαιρει και βασίλευε αποτελούν αναμφίβολα καραμέλα πλέον).

Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 1 έτος 2 εβδομάδες
Member
Εγγραφή από: 26/06/2014 - 22:44
Δημοσιεύσεις: 9
Βαθμοί: 28
Ας δοσω και εγω λιγο τροφη

Ας δοσω και εγω λιγο τροφη για κατι παραπανω απ την συζητηση....
1ον  ας μου απαντησουν οι παραπανω ποσο χρονο ηταν η μεταδευτεροβαθμια σχολη σας?(διοτι μεχρι σημερα ετσι ονομαζεται μετεδευτεροβαθμια)
2ον ας μου απαντησουν αν στο χρονο σχολης μετραει και η στρατιωτικη θητεια.
και μετα θα επανερθω.

Εικόνα Akaba Reiji
Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 1 έτος 7 μήνες
Member
Εγγραφή από: 09/11/2017 - 13:31
Δημοσιεύσεις: 1
Βαθμοί: 25
Δίνεις τροφή για συζήτηση

Δίνεις τροφή για συζήτηση δίχως επιχειρήματα να παρουσιάσεις και απλά ρωτάς; Δηλαδή περιμένεις τώρα να σου απαντήσει κάποιος σοβαρά σε αυτά; Για τους βητάδες είναι η συζήτηση και όχι ο τρόπος εισαγωγής και η εκπλήρωση της στρατιωτικής θητείας (έχω εκπληρώσεις τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις), ξύπνα λίγο αυτά που ρωτάς και περιμένεις απάντηση αποτελούν άλλο θέμα συζήτησης.

Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 3 μήνες 3 εβδομάδες
Elite Member
Εγγραφή από: 19/09/2014 - 21:14
Δημοσιεύσεις: 8
Βαθμοί: 59
Παρακαλώ Όπως Λάβετε Γνώση

http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=5075&Itemid=52〈=〈 Πιστεύω καλύπτονται τα ερωτήματα σου σχετικά με τη σχολή Αστυφυλάκων (Για την ιστορια αναφερω οτι θεωρείται Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης απλά η Διοίκηση αρνείται να συμμορφωθεί)... Αναμένουμε την επάνοδο...

Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 1 έτος 2 εβδομάδες
Member
Εγγραφή από: 26/06/2014 - 22:44
Δημοσιεύσεις: 9
Βαθμοί: 28
AΠΑΝΤΗΣΗ

Πολύ σωστά ο συνάδελφος μέσα απο το λινκ μας λέει οτι η σχολή ειναι 30 Μήνες (θα τα λεω λιγο απλά).   Πάμε τώρα στους Βηταδες ΣΧΟΛΗ 6 μήνες+ Στρατός 18 μήνες+ πρακτική μετα την σχολή 6 Μήνες=30 (6+18+6)   Αυτό προκύπτει μιας μετα το 1994 άλλαξε ο Νόμος εισαγωγής και ήρθαν οι πανελλαδικές εξετάσεις Όμως στην τελική  Δεν αναφέρεται πουθενά ούτε ότι η αναβάθμιση της εκπαίδευσης δικαιολογεί την απόδοση της ιδιότητας, ούτε ότι η εισαγωγή με πανελλήνιες καθιστά ικανούς τους υποψήφιους , ούτε καν ότι η Πολιτεία εμπιστευόμενη τον τρόπο και τη μέθοδο εισαγωγής κρίνει ικανά τα εν λόγω στελέχη . Κάπου αναφέρει για να προλάβω κάποιους οτι στην εκπαίδευση ---------->  Η αποτυχία στο μάθημα της Οπλοτεχνικής-Σκοποβολής συνιστά λόγο αποβολής του δοκίμου από τη Σχολή Αστυφυλάκων, όπως συμβαίι σε πολλές Αστυνομικές Ακαδημίες άλλων χωρών Τοτε υπήρχαν τα Ι(γιοτα)(1,2,3,4) εννοείται οτι μόνο τα Ι1 δέχονταν 

Απλά τα παραπάνω είναι άκρως δικές μου προσωπικές απόψεις και θεωρώ οτι το Ιστορικο λαθος έγινε το 1994 οταν και ΔΕΝ ζήτησαν άμεσα εξομοίωση τότε(ευθύνες στο Συνδικαλιστικό κίνημα μας) Και το λεω αυτο διοτι μια και το αναφέρει καθαρα ΟΤΙ  Είναι Ανώτερη Σχολή υπερδιετούς κύκλου σπουδών Αλλα οπως προτρέχεις εσυ -------->(Για την ιστορια αναφερω οτι θεωρείται Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης απλά η Διοίκηση αρνείται να συμμορφωθεί)  Δεν υπάρχει κάποια απόφαση για να συμμορφωθεί κάποιος(εν προκυμμένου η Διοικηση) Και επίσης πουθενά δεν λέει οτι θεωρείτε τριτοβάθμιας(αυτο ειναι πόθος δικό σου και φυσικά πολλών άλλων)ΑΛΛΑ απο τα παραπάνω γνωρίζω οτι ειναι σε συζήτηση με επιτροπή που εχει συσταθεί για τον σκοπο της αναβαθμίσεις της σχολης απο μετεδευτεροβαθμια σε τριτοβάθμια. ΟΠΟΤΕ συνάδελφε αυτο προσπαθώ να πω και ΕΓΩ. ΟΠΩΣ θα ζητήσεις και εσυ την αναδρομικότητα οταν η σχολη σου θα ονομαστεί τριτοβάθμια και θα ζητήσεις να θεώρησέ οτι έβγαλες την αναβαθμισμένη σχολη ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΗΤΑΔΕΣ ΤΟ 1994 Όποτε καλο θα είναι να μην αναφερόμαστε απαξιωτικα σε συναδέλφους διοτι από τα παραπάνω τα οποία με οδηγεί η κοινή λογική(χωρις περεταίρω επεξεργασία αυτό είναι άλλων δουλειά) Εχουμε πολλα κοινα και στο μελλον Ισως έχουμε και περισοτερα 

  

Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 3 μήνες 3 εβδομάδες
Elite Member
Εγγραφή από: 19/09/2014 - 21:14
Δημοσιεύσεις: 8
Βαθμοί: 59
Αυτό και τέλος...

http://www.dps.auth.gr/sites/default/files/attachments/N.4249_2014_%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%BF38_%CE%95%CE%9B.%CE%91%CE%A3.pdf Με επιφύλαξη αν έχει αλλάξει κάτι... Αρθρο 38 παρ. 4: "Η Σχολή Αστυφυλάκων Ελληνικής Αστυνομίας ανήκει στην ανώτερη βαθμίδα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, όπως αυτή ορίζεται από τις ισχύουσες κάθε φορά διατάξεις και παρέχει ισότιμη εκπαίδευση και χορηγεί ισότιμα πτυχία, προς εκείνα που χορηγούνται από τα αντίστοιχου επιπέδου εκπαιδευτικά Ιδρύματα.". Δεν έχω κάποια ιδιαίτερη κάψα να μου αναγνωριστει τι επιπέδου σχολή έβγαλα... Διαβασα, έδωσα Πανελλήνιες και γνωρίζω που πέρασα γιατί ήταν επιλογή μου... Δεν έχω κάτι προσωπικό με εσένα, απλά μια λόξα να μην μπορώ τις ανακρίβιες... Η Αστυφυλάκων ειναι Σχολή Υπερδιετούς Φοίτησης και ανοίκει στην Γ'βαθμια εκπαίδευση (γι' αυτό αλλωστε υπάρχει δυνατότητα κατατακτηρίων με το πτυχίο). Οι επιτροπές που αναφέρεις, νομιζω, συστάθηκαν για την καταχώρηση στην απογραφή των Δημοσίων και την "εξέλιξη" της σχολής, ώστε να αντιστοιχηθεί με ΑΕΙ... Τέλος με αυτό... Από τα γραφόμενα σου καταλαβαίνω ότι νιώθεις ότι υποβαθμίζεται η έννοια του "Βητά" και ελπίζω να ανήκεις στο 5-10%, που ανέφερα, (διόρθωσε με, εάν το ποσοστό είναι μεγαλύτερο κατα τη γνώμη σου), αλλά όπως πολύ σωστά λες, έγινε κάποιο λάθος, το 1994... ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΑΝ ΕΝΝΟΙΑ Ο ΒΗΤΑΣ. Έπρεπε υποχρεωτικά να γίνουν ΟΛΟΙ οι μη ανακριτικοί, Ανακριτικοί Γενικών Καθηκόντων ώστε να μην υπάρξει ποτέ το (κουραστικό) "Αααα... Εγώ δεν ξέρω... Βητάς είμαι...". Πιστεύω οτι η πρώτη ύλη των βητάδων, ήταν ιδανική για ένα σώμα με "μάχιμους" γνώστες- ικανούς για όλα και ότι ο άνισος καταμερισμός των Υπηρεσιακών ευθυνών, έχει φέρει τα σημερινά αποτελέσματα που ανέφερα και εγώ και οι υπόλοιποι. Τέλος ελπίζω να μην εξέλαβες οτιδήποτε ως προσωπική επίθεση και ζητάω συγνώμη εάν οτιδήποτε είπα έδωσε αυτή την αίσθηση... Άνοιξες ένα τεράστιο θέμα στο οποίο συχνά οι προσωπικές απόψεις είναι αντικρουόμενες... Θα ήταν χαρά μου να συνεργαστούμε κάποτε...

Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 1 έτος 2 εβδομάδες
Member
Εγγραφή από: 26/06/2014 - 22:44
Δημοσιεύσεις: 9
Βαθμοί: 28
Tελευταιο σχολιο

χαιρομαι για την εποικοδομητική  συζητηση που εγινε. Σαν ακροτελευτιο  
 
 να αναφερω  στην ιστοσελίδα του Μητρώο Ανθρώπινου Δυναμικού Ελληνικού Δημοσίου έχουν τροποποιηθεί τα πεδία  Κατηγορία Προσωπικού, Τρόπος Διορισμού, Φ.Ε.Κ. Διορισμού και υπάρχει αντίστοιχο κουτάκι πλέον που  θα συμπληρώνεται το πεδίο με την επιλογή "ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΕ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ"Δηλαδη δεν υπαρχει ο ορος ΜΗ παραγωγικος (Για τους λοιπούς   θα συμπληρώνεται το πεδίο με την επιλογή "ΛΟΙΠΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΚΤΟΣ  ΑΣΕΠ" Απ αυτό το μητρώο  αντλεί τα στοιχεία η ενιαία αρχή πληρωμών. Οποτε η επιτροπη οταν συσταθηκε για την αναβαθμιση της σχολης ηταν ακομα θολα τα πραγματα για το καινουργιο μισθολογιο(και υπηρχε αγχος μηπως προκριθει το ενιαιο μισθολογιο του ευριτερου δημοσιου τομεα)

Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 7 ώρες 8 λεπτά
Veteran
Εγγραφή από: 29/06/2016 - 18:15
Δημοσιεύσεις: 5
Βαθμοί: 451
Το ιστορικό λάθος ήταν που

Το ιστορικό λάθος ήταν που δεν εβαλαν τους βηταδες πρωτους πρωτους στη σχολη ανευ εξετασεων και αλλαξαν το βαθμολογιο ωστε κανεις πλεον να μην προαγεται αν δεν εχει αποφοιτησει απο τη σχολη

Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 2 έτη 9 μήνες
Member
Εγγραφή από: 06/02/2012 - 20:58
Δημοσιεύσεις: 0
Βαθμοί: 4
Απόσπαση αρχιφύλακα(Μ.Α.Υ.) σε νησί.

Είμαι αρχιφύλακας (Μ.Α.Υ.) με 28 χρόνια υπηρεσίας και αρχές Μαρτίου αποσπάστηκα για διάστημα ενός μήνα,όπως καί άλλοι συνάδελφοι (Α.Υ.) καί (Μ.Α.Υ.) σε νησί του ανατολικού Αγαίου.Σήμερα ενημερώθηκα από τη διαχείρηση της διεύθυνσης που ανήκω, ότι δε μπορούν να δικαιολογηθούν τα έξοδα για τα αεροπορικά εισητήρια από καί πρός το νησί.Σε ερώτηση γιατί συμβαίνει αυτό μου απάντησαν ότι επειδή είμαι αρχιφύλακας (Μ.Α.Υ.) έπρεπε να κινηθώ με τα συνήθη μέσα μεταφοράς,δηλαδή να πάρω από τη Θεσσαλονίκη το λεωφορείο να πάω στον Πειραιά και από εκεί το καράβι για το νησί της Χίου.Αυτό δε θα συνέβαινε αν ήμουν (Α.Υ.) μου είπαν.
Γνωρίζει κάποιος συνάδελφος σχετικά με το θέμα?Υπάρχει κανονιστική διαταγή περί ανισότητας ομοιοβάθμων?Πιστεύετε ότι προσβάλλεται βασική αρχή του συντάγματος?

Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 1 έτος 2 εβδομάδες
Member
Εγγραφή από: 26/06/2014 - 22:44
Δημοσιεύσεις: 9
Βαθμοί: 28
Άρθρο στον Ελεύθερο Τύπο 15-4-2018

απο τον ελευθερο τυπο Διαβασαμε τα ΝΕΑ...(ειναι η  αναδρομικοτητα που κυνηγαει μια ομαδα συνδικαλιστων...)
Οποιος ενδιαφερεται μπορει να διαβασει το αρθρο. Επισεις αναφερει το αρθρο για την Διακηρυξη της Μπολονιας οπου και θελουν να στηριξουν την προταση για την αναβαθμιση της σχολης.  Αλλα αυτα δεν θα σας τα  πουν...πρειπει μονοι να ψαχνουμε.
Υ.Γ Η προεδραρα της ΠΟΑΣΥ τη ΚΑΝΕΙ? Αυτος ο ενδοξος Βητας?(αν δεν μπορει να κανει κατι για τους Β  να  μας  το πει αντρικια)

Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 1 έτος 2 εβδομάδες
Member
Εγγραφή από: 26/06/2014 - 22:44
Δημοσιεύσεις: 9
Βαθμοί: 28
Y.Γ2 Νομιζω ειναι ντροπη για

Y.Γ2 Νομιζω ειναι ντροπη για το Σωμα να υπαρχουν συνδικαλιστες σαν αυτους που συναντηθηκαν με τους 2 Υπουργους και να επικαλεστηκαν την Διακηρυξη της Μπολονιας για να περασουν μια συντεχνιακη αναβαθμιση Σχολης.  Η συγκεκριμενη Διακηρυξη ειναι ουσιαστικα ο εωλος που βρισκαιτε μεσα στον Ασκο ...Και περιμενει τον ΧΡησιμο Ηλιθιο για να τον ανοιξη.....

Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 2 έτη 9 μήνες
Member
Εγγραφή από: 06/02/2012 - 20:58
Δημοσιεύσεις: 0
Βαθμοί: 4
Απαξίωση Αρχιφυλάκων (Μ.Α.Υ.)

Σε συνέχεια του σχολίου που έκανε ο geo1111.Κάθισα και διάβασα τη διακήρυξη της Bolognia(19-06-1999) καί πιστεύω ότι έστω και μετά 20 χρόνια απραξίας κάποιων συνδικαλιστών σε θέματα τόσο σοβαρά(ίσως γιατί κάποιοι ετοίμαζαν το έδρανο τους στο κοινοβούλιο ή σε άλλες θέσεις του δημόσιου βίου),σωστά έθεσαν το θέμα προς τους δύο υπουργούς.Αλλά το θέμα αυτό αφορά συναδέλφους που μπήκαν στο σώμα μετά το 1994 μέσω πανελληνίων εξετάσεων.Εμείς εδώ προσπαθούμε να καταλάβουμε γιατί τέτοια απαξίωση και στην κυριολεξία τέτοια άνιση μεταχείρηση στον αρχιφύλακα (Μ.Α.Υ.).Παρατηρώ επίσης να αποκαλούν πολλοί συνάδελφοι που απάντησαν σε σχόλια τους αρχιφύλακες ΄΄Βητάδες΄΄,όπως επίσης να γράφουν υποτιμητικά σχόλια για αυτούς. Αυτό είναι απαράδεκτο.Δεν υπάρχει Βητάς υπάρχει ανακριτικός και μη ανακριτικός υπάλληλος.Τέλος, μη ξεχνάτε ποτέ ότι οι μισοί και πλέον νεκροί σε ώρα υπηρεσίας συνάδελφοι, ήταν όπως τους αποκαλείτε κάποιοι ΒΗΤΑΔΕΣ. 

Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 1 έτος 4 μήνες
Member
Εγγραφή από: 11/06/2013 - 16:13
Δημοσιεύσεις: 2
Βαθμοί: 6
ΒΗΤΑΔΕΣ

ΟΙ ΒΗΤΑΔΕΣ ΚΑΛΩΣ Ή ΚΑΚΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΒΑΡΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΙΑΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΛΕΙΨΕΙ ΠΛΕΟΝ. ΔΕΝ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ. ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΟΑ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΠΟΧΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ, ΤΥΓΧΑΝΟΝΤΑΣ ΒΑΡΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ 5-10 % ΠΟΥ ΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ΜΑΧΙΜΟΙ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΕ ΜΑΧΙΜΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΑΤΤΙΚΗΣ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΛΟ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΚΛΗΡΗ ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΚΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
ΥΓ: ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ - ΕΝΑΣ ΝΕΑΡΟΣ ΑΝΘΥΠΑΣΤΥΝΟΜΟΣ ΕΛ.ΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ.

Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 1 έτος 2 μήνες
Member
Εγγραφή από: 21/07/2011 - 00:14
Δημοσιεύσεις: 0
Βαθμοί: 1
Λυπάμαι που υπηρετούμε στο

Λυπάμαι που υπηρετούμε στο ίδιο σώμα...

Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 7 ώρες 8 λεπτά
Veteran
Εγγραφή από: 29/06/2016 - 18:15
Δημοσιεύσεις: 5
Βαθμοί: 451
Το  αν αποτελουν ''παλια''

Το  αν αποτελουν ''παλια'' αστυνομια που αποτελει βαριδι το οποιο πρεπει να εκκλειψει θα το κρινει ΜΟΝΟ η εκαστοτε κυβερνητικη πολιτικη. Αυτο λεει ο νομος και το συνταγμα
Για τα υπολοιπα αυτο που εχω να πω μετα απο 18 χρονια συνεργασιας με προσωπικο της ΕΛΑΣ
- με εξαιρεση 3 μονο αξιωματικους απο αξιωματικων,  1 απο ανθ/μων,  εναν αρχιφυλακα σχολης και εναν αστυφυλακα σχολης ΠΑΝΤΑ οι βηταδες μου εδιναν λυση σε οποιοδηποτε περιπλοκο θεμα (ακομα και ανακριτικο) ενω οι ''παραγωγικοι ανακριτικοι'' ουτε καν επαιρναν χαμπαρι για την υπαρξη του εκαστοτε προβληματος
- αν καποιος βητας στο βαθμο κατανταει και βητας στην αποδοση ή στην γνωση μπορει να απασχοληθει σε αλλα καθηκοντα που δεν απαιτουν ιδιαιτερη παρακολουθηση ''νομοθετικων / τεχνολογικων'' εξελιξεων. Τα πόστα είναι παρα πολλα
 
Με αγαπη και εκτιμηση ενας πρωην μη ανακριτικος, πλεον ανακριτικος με αλλαγη 3 λεξεων στη νομοθεσια αλλα χωρις εξτρα εκπαιδευση στα ανακριτικα, πρωην αναπληρωτης διοικητης, πρωην αναπληρωτης δημοσιος κατηγορος, πρωην χειριστης προσφυγων κατα του ελληνικου δημοσιου, αποφοιτος λυκειου
 

Εικόνα Akaba Reiji
Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 1 έτος 7 μήνες
Member
Εγγραφή από: 09/11/2017 - 13:31
Δημοσιεύσεις: 1
Βαθμοί: 25
Άρα λοιπόν στην αστυνομία

Άρα λοιπόν στην αστυνομία δουλεύουν 3 αξιωματικοί 1 ανθ/μος 1 Αρχ/κας 1 Αστ/κας και οι βητάδες που δίνουν σε όλα λύσεις. Εγώ δεν περιγράφω άλλο.

Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 7 ώρες 8 λεπτά
Veteran
Εγγραφή από: 29/06/2016 - 18:15
Δημοσιεύσεις: 5
Βαθμοί: 451
Αναρωτιέμαι που ακριβώς

Αναρωτιέμαι που ακριβώς έγραψα ότι μόνο αυτοί δουλεύουν. Λιγη προσοχή στο τι ''διαβάζουμε'' δεν κάνει κακό ;-)

Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 1 έτος 4 μήνες
Member
Εγγραφή από: 11/06/2013 - 16:13
Δημοσιεύσεις: 2
Βαθμοί: 6
ΒΗΤΑΔΕΣ

ΕΓΩ ΒΕΒΑΙΩΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΜΗ ΑΝΑΚΡΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΙΦΥΛΑΚΩΝ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΚΡΙΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΟΙ ΑΝΤΑΞΙΟΙ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ. ΕΓΩ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΗ ΑΝΑΚΡΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΕΓΩ, ΤΟΣΟ ΟΣΟ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΩΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΕΩΝ ΣΕ ΜΕΤΡΑ.

Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 1 έτος 2 εβδομάδες
Member
Εγγραφή από: 26/06/2014 - 22:44
Δημοσιεύσεις: 9
Βαθμοί: 28
βητα

ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ  Οι απόφοιτοι των συγχωνευμένων ΤΕΙ με κατατακτήριες θα εγγράφονται στα Πανεπιστήμια! Τι θα συμβει με τους φοιτητές που ήδη σπουδάζουν και με τους αποφοιτήσαντες - Τι δήλωσε ο Υπουργός Παιδείας.

Τα παιδιά που ήδη έχουν πάρει πτυχίο -που αυτά είναι δεκάδες χιλιάδες- θα έχουν τη δυνατότητα με κατατακτήριες εξετάσεις με αυξημένο όμως ποσοστό, με κάποια πρόσθετα μαθήματα να αναβαθμίσουν το πτυχίο τους». 

 

Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 1 έτος 2 εβδομάδες
Member
Εγγραφή από: 26/06/2014 - 22:44
Δημοσιεύσεις: 9
Βαθμοί: 28
ΒΒΒ

Νομοθετικη ρυθμιση για τους Β ερχεται αμεσα.........

Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 1 έτος 2 εβδομάδες
Member
Εγγραφή από: 26/06/2014 - 22:44
Δημοσιεύσεις: 9
Βαθμοί: 28
ΦΕΚ

Επιπλέον βαθμό σε 12.000 στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων προβλέπει το σχέδιο νόμου του υπουργείου Εθνικής Άμυνας που βρίσκεται στο τελικό στάδιο επεξεργασίας του και σύντομα αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή για ψήφιση.
το ΦΕΚ  διοτι περασε-   ειναι ΦΡΕΣΚΟ   ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ------->ΦΕΚ21Α/15-02-2019

Σε σύνδεση τώρα

Είναι εδώ αυτή τη στιγμή 1 χρήστης.