Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Posted by JOHN OLM on Σάβ, 12/16/2017 - 23:50

Καλησπέρα σας συνάδελφοι. Όντας δόκιμος αστυφύλακας παρατηρώ ήδη την πολυνομία που μεταξύ άλλων πλήττει και την Ελληνική Αστυνομία και που ένας ανακριτικός υπάλληλος πρέπει μετά δυσκολίας να διαχειριστεί .  Μεταξύ αυτών  ,    μία σημαντική κανονιστική διαταγή  η οποία υπέπεσε στην αντίληψή μου αποτελεί η 1/2010.Θα μπορούσε κάποιος να μου τη στείλει? Επιπροσθέτως , κάποια άλλη διαταγή  που κρίνετε χρήσιμη για έναν ανακριτικό υπάλληλο θα την εκτιμούσα ιδιαίτερα.

Δεν αποσκοπώ να ''καθηλωθώ'' στην καρέκλα του αξιωματικού υπηρεσίας , όντας μάλιστα νέος  , παρ ' όλα αυτά θα ήθελα όταν και εφόσον γίνω ικανός να επιτελέσω και εγώ ανακριτικό έργο από αυτή τη θέση ..

Σάς ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Greek

Υποβλήθηκε από Sarivas. Ημερομηνία: Πέμ, 05/03/2018 - 16:48 Μόνιμος σύνδεσμος

Μπορεί Αρχιφύλακας ΜΑΥ που εκτελεί καθήκοντα γραφειοφυλακα (24ωρο) σε Αστυνομικό Σταθμό να στείλει στείλει σηματικη αναφορά εξακριβωσης για προσαγωγής ημεδαπου-αλλοδαπού, πράξη που απ όσο γνωρίζω είναι υπηρεσιακή ενέργεια και αν νομιμοποιείται για αυτή την ενέργεια ? Έχει εξουσιοδοτηθεί απ την Υπηρεσία για να υπογράφει στις σημαντικές αναφορές. Ευχαριστώ..

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis