ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

3 posts / 0 new
Τελευταία δημοσίευση
Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 1 έτος 7 μήνες
Member
Εγγραφή από: 01/04/2013 - 18:25
Δημοσιεύσεις: 1
Βαθμοί: 9
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

Γνωρίζει κάποιος συωάδερφος αν στην κατηγορία των τρίτεκνων υπάγονται και οι αστυνομικοί που έχουν τρία παιδιά αλλά απο διαφορετικό γάμο χωρίς να έχει την επιμέλεια σε κάποιο απο αυτά.

Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 7 μήνες 3 ημέρες
Member
Εγγραφή από: 07/10/2014 - 20:05
Δημοσιεύσεις: 0
Βαθμοί: 2
για μια θεση στον ηλιο

εγω πάλι αναρωτιεμαι τι άλλο πρεπει να κάνει μια τριτεκνη μανα,όπως εγώ, όταν αυτοί που πρεπει ,δεν αντιλαμβάνονται ότι δεν τα παλεύω τα νυχτερινά.Τα μικρά μου δεν έχουν γίνει ακόμα τεσσάρων.Ξέρω ότι μπορώ να ζητήσω να μην δουλεύω νύχτα, αλλά το πρωί -απόγευμα-απόγευμα-πρωί κι απόγευμα με είχε αρρωστήσει.....επίσης

Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 2 έτη 1 εβδομάδα
Member
Εγγραφή από: 21/09/2014 - 18:38
Δημοσιεύσεις: 0
Βαθμοί: 16
ΕΡΩΤΗΣΗ

Ειμαι τρίτεκνος τα παιδακια μου δεν έχουν γίνει ακόμη τεσσάρων χρονών, η γυναικα εργάζεται σε πρωινη βαρδια με ωράριο 7-2 από δευτέρα εώς παρασκευή, οπότε εχω ζητήσει απο τον διοικητη μου να δουλευω μόνο απόγευμα και νύχτα πλην όμως με βάζει να δουλευω σχεδόν πρωινή βάρδια....... οπότε δημιουργείται ένα μεγάλο πρόβλημα διότι δεν εχουμε βοήθεια από γονείς και το μόνο που μου λέει ο διοικητης μου  είναι να πάρω γυναίκα.....( οικονομικά αδύνατον- αλλά και δεν εμπιστεύομαι κάποια) μπορώ να κάνω κάτι ώστε να μην δουλευω πρωινα?  προβλέπεται κάτι?? ευχαριστώ.

Σε σύνδεση τώρα

Είναι εδώ αυτή τη στιγμή 1 χρήστης.