Λειτουργία νέας ιστοσελίδας του policenet

8 posts / 0 new
Τελευταία δημοσίευση
Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 9 μήνες 6 ημέρες
Hero
Εγγραφή από: 21/10/2011 - 20:04
Δημοσιεύσεις: 60
Βαθμοί: 143
Λειτουργία νέας ιστοσελίδας του policenet

Συγχαρητήρια για την προσπάθεια και το αποτέλεσμα! Απλά ήθελα να αναφέρω ότι σε πολλές περιπτώσεις που πήγα να ανοίξω ένα άλλο portal δεν μου το άνοιξε.

Online
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 15 λεπτά
Administrator
Εγγραφή από: 13/08/2014 - 18:57
Δημοσιεύσεις: 0
Βαθμοί: 2
Είναι γνωστό το πρόβλημα και

Είναι γνωστό το πρόβλημα και έχει να κάνει με το γεγονός ότι η αρχική σελίδα στον προηγούμενο ιστότοπο ήταν policenet.gr/portal ενώ σε αυτόν είναι policenet.gr. Θα το μαζέψουμε και αυτό τις επόμενες ημέρες καθώς συνεχίζουμε να διορθώνουμε πραγματάκια.

Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 3 ημέρες 13 ώρες
Hero
Εγγραφή από: 09/07/2013 - 10:02
Δημοσιεύσεις: 12
Βαθμοί: 132
καλημέρα κ απο μένα κ (ξανα) συγχαρητηρια για τη προσπάθεια

πως μπορουμε να "παρακολουθουμε" ένα θεμα, στο παλιο ειχε λειτουργεια "παρακολουθηση θέματος", επισης επειδη πολλοι παρακολουθουμε και γραφουμε απο κινητα,υπάρχει σχετική λειτουργεία;

Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 1ημέρα 10 ώρες
Administrator
Εγγραφή από: 25/10/2009 - 23:10
Δημοσιεύσεις: 11
Βαθμοί: 82
Το έχουμε στο πλάνο μαζί με

Το έχουμε στο πλάνο μαζί με διάφορες άλλες προσθήκες για την ενίσχυση του φόρουμ. Μαζεύουμε σιγά σιγά διάφορες εκκρεμότητες οπότε θέλω να πιστεύω ότι θα το έχουμε και αυτό σχετικά σύντομα.

Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 6 μήνες 3 εβδομάδες
Elite Member
Εγγραφή από: 29/06/2014 - 15:35
Δημοσιεύσεις: 15
Βαθμοί: 46
ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ SITE POLICENET

Καλησπέρα. Αρχικά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους δημιουργούς του site. Απλά ήθελα να ρωτήσω το ποιός είναι υπεύθυνος να δίνει σαφείς - σίγουρες και αιτιολογημένες απαντήσεις στα διάφορα τιθέμενα ερωτήματα από εμάς τους συναδέλφους. Εκτός αν ο καθείς ερωτά κάτι και όποιος γνωρίζει καταθέτει την άποψή του. Απλώς ρωτώ για να γνωρίζω αν υπάρχουν συνάδελφοι που λειτουργούν σαν διαχειριστές του site ; συγχαρητήρια πάλι για την δουλειά σας.

Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 1ημέρα 10 ώρες
Administrator
Εγγραφή από: 25/10/2009 - 23:10
Δημοσιεύσεις: 11
Βαθμοί: 82
Καλησπέρα και συγγνώμη για

Καλησπέρα και συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση αλλά καμιά φορά κανένα μήνυμα ξεφεύγει της προσοχής μας.
Στο ερώτημά σου να ξεκαθαρίσω καταρχάς ότι αυτήν την στιγμή δεν υφίσταται κάποια ομάδα εντός του Policenet που να έχει εμπεριστατωμένη άποψη στο σύνολο των θεμάτων. Υπάρχουν σκέψεις για το πως θα μπορούσε να συγκροτηθεί κάτι τέτοιο, αλλά πραγματικά είμαστε πολύ μακριά από άποψη μεγεθών και οικονομικής επιφάνειας. Παρ' όλ' αυτά ο καθένας από εμάς, ανάλογα με τα πόστα από τα οποία έχει περάσει, έχει συλλέξει κάποιες εμπειρίες και γνώσεις. Οπότε σε όσα θέματα έχουμε ιδία άποψη φυσικά και απαντάμε όσο το δυνατόν πιο εμπεριστατωμένα.
Όμως, κακά τα ψέμματα, για μεγάλο μέρος των θεμάτων του χώρου μας υπάρχουν είτε ασαφείς διατάξεις που αφήνουν πολλά κενά για ερμηνεία είτε διάσπαρτες διατάξεις σε διάφορες πηγές που συχνά αλλάζουν με αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικά δύσκολη η παρακολούθηση από οποιονδήποτε. Λαμβάνοντας υπόψην τις παραπάνω δυσκολίες και το εύρος των θεμάτων, δυστυχώς, εύκολα αντιλαμβάνεται ο καθένας το όριο των γνώσεων του.
Εμείς ψαχνόμαστε, ρωτάμε, μαθαίνουμε αλλά ειλικρινά δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να καταφέρουμε να καλύψουμε αυτές τις ανάγκες από μόνοι μας. Οπότε στην παρούσα φάση θεωρούμε ότι το φόρουμ είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος διάδοσης γνώσης και εμπειριών μεταξύ των συναδέλφων. Φυσικά τίποτα εκεί μέσα δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο, αλλά οι απαντήσεις των συναδέλφων μπορούν να αποτελέσουν μια βάση και μια αρχή για να αναπτύξει ο κάθε συνάδελφος τις δικές του γνώσεις.
Σε αυτό το σκεπτικό είναι στους στόχους μας να ενισχύσουμε το φόρουμ ώστε το περιεχόμενο του να είναι πιο εύκολα προσβάσιμο, και τα χρήσιμα θέματα και οι εύστοψες απαντήσεις αυτών του να προκρίνονται έναντι άλλων θεμάτων και απαντήσεων δευτερευούσης χρησιμότητας.
Αυτά προς το παρόν...

Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 6 μήνες 3 εβδομάδες
Elite Member
Εγγραφή από: 29/06/2014 - 15:35
Δημοσιεύσεις: 15
Βαθμοί: 46
πολυ ενδιαφέρουσα η απάντηση

πολυ ενδιαφέρουσα η απάντηση σας και η σκέψη σας για την μελλοντική μετατροπή του φόρουμ. η σκέψη μ ίσως να πληρώναμε μια συνδρομή οι εγγεγραμμένοι χρήστες και να χρησιμοποιηθούν απο σας για εύρεση κάποιων επιστημόνων ή έστω συναδέλφων που γνωριζουν απο νομικά θέματα και να μας ενημερώνουν αυτοί , θα μπορουσε να καταστεί εφικτή; γνωρίζω οτι δεν ειναι κερδοσκοπικό το site σας αλλα θεωρώ οτι μια συνδρομή που θα ειναι προφανώς μικρή αν κρίνουμε το μεγάλο αριθμό αστυνομικών που θα ανταποκριθούν αξίζει να γίνει αν ειναι δυνατό να το οργανώσετε εςεις...κατι τελευταίο αν ειναι δυνατό να εξασφακισεται μια συνδρομή στη βάση δεδομένων της νομος που περιέχει οκους τους νόμους άμεσα ενημερωμένους καθώς το κόστος ατομικά ειναι πολυ μεγάλο. ευχαριστώ

Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 35 λεπτά 2 δευτερόλεπτα
Administrator
Εγγραφή από: 12/04/2014 - 04:06
Δημοσιεύσεις: 3
Βαθμοί: 93
Καλημέρα σε όλα τα μέλη του

Καλημέρα σε όλα τα μέλη του Forum

Μετά από αίτημα μεγάλου αριθμού αναγνωστών του Policenet.gr σας ενημερώνουμε ότι ολόκληρη η συλλογή νομοθετημάτων που παρέχεται από την ιστοσελίδα επικαιροποιήθηκε και εμπλουτίστηκε με νέα νομοθετήματα (μπορείτε να τα δείτε εδώ)

Επιπροσθέτως η σχετική ενότητα αναβαθμίστηκε πλήρως και πλέον παρέχονται νέες δυνατότητες αναζήτησης των Νομοθετημάτων αλλά και νέα εργαλεία περιήγησης μέσα στους Νόμους (τα εν λόγω εργαλεία κάνουν πολύ έυκολη την αναζήτηση άρθρων και λέξεων, κάτι το οποίο θεωρούμε ότι θα διευκολύνει σε μεγάλα νομοθετήματα όπως ο Ποινικός Κώδικας, οι Κανονισμοί κ.λ.π.).

Όλα τα νομοθετήματα της συλλογής έχουν δυνατότητα για online προβολή (η οποία σε επιλεγμένους νόμους θα εμπεριέχει ερμηνευτικά σχόλια και σχετικές νομολογίες) αλλά και για κατέβασμα του σχετικού αρχείου σε pdf (ώστε να μπορεί να χρησιομοποιηθεί χωρίς internet).

Επίσης, όλες οι επικαιροποιήσεις των νόμων πλέον θα γίνονται εξαιρετικά άμεσα.

Οι ανωτέρω υπηρεσίες θα παρέχονται μέσω συνδρομής (δείτε εδώ τα σχετικά πακέτα), ώστε να καθίσταται εφικτή η διατήρηση της υψηλής ποιότητας αυτών.

Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο mail  esurfing.hellas@gmail.com

ή εναλλακτικά μέσω της σχετικής φόρμας εδώ

Σε σύνδεση τώρα

Είναι εδώ αυτή τη στιγμή 1 χρήστης.