Μετάθεση Αστυνομικού υπηρεσίας γραφείου

2 posts / 0 new
Τελευταία δημοσίευση
Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 3 έτη 2 μήνες
Member
Εγγραφή από: 26/10/2011 - 11:33
Δημοσιεύσεις: 4
Βαθμοί: 10
Μετάθεση Αστυνομικού υπηρεσίας γραφείου

Καλησπέρα,
Ένας αστυνομικός που έχει βγει λόγω ατυχήματος σε κατάσταση υπηρεσίας γραφείου και έχει τοποθετηθεί σε υπηρεσία που έχει επιλέξει ο ίδιος γιατί του δίνεται το δικαίωμα, δύναται η υπηρεσία μετά από κάποιο χρονικό διάστημα και ενώ έχει τοποθετηθεί εκεί που επέλεξε, να τον μεταθέσει κάπου αλλού χωρίς τη θέλησή του και αν ναι από που προβλέπεται?
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 5 μήνες 6 ημέρες
Hero
Εγγραφή από: 09/07/2011 - 13:02
Δημοσιεύσεις: 0
Βαθμοί: 140
4

Οι αστυνομικοι υπηρεσίας γραφείου εξαιρούνται από τα αντικειμενικα κριτήρια, τα μόρια δηλαδή. Μετάτιθονται βάσει υπηρεσιακών και κοινωνικών κριτηρίων.
Φέτος το αρμόδιο Κατώτερο Συμβούλιο Μεταθέσεων/Α.Ε.Α, ικανοποίησε όλα τα αιτήματα των συναδέλφων υπηρεσίας γραφείου για τη μετάθεσή τους από μια περιοχή μετάθέσης σε άλλη, αφού εξάλλου δεν καταλαμβάνουν οργανική θέση, αλλά όπου μετακινούνται δημιουργείται εκεί για όσο καιρό υπηρετουν θέση μόνο γι' αυτούς.
Απλά έρχεται αλλαγή στον Κώδικα Μεταθέσεών και εαν κάποιος εκανε μετακινήση ως υπηρεσία γραφείου σε άλλη περιοχή μετάθεσης και επανέλθει ως γενικών καθηκόντων μάχιμος πάλι, υστερα από απόφαση της ΑΥΕ (εντός 3 ετών και μόνο για μέχρι το βαθμό του Ανθυπαστυνόμου ισχύει αυτο), τότε θα επανέρχεται στην περιοχή που υπηρετούσα πείναι κσι από την οποία μετατέθηκε.

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ
Ειδικός Γραμματέας ΠΟΑΣΥ

Σε σύνδεση τώρα

Είναι εδώ αυτή τη στιγμή 1 χρήστης.