ποκερ

3 posts / 0 new
Τελευταία δημοσίευση
Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 5 ημέρες 21 ώρες
Hero
Εγγραφή από: 30/04/2011 - 23:58
Δημοσιεύσεις: 100
Βαθμοί: 175
ποκερ

αν ενα κατάστημα έχει άδεια καταστηματος καφετέρια και σε ειδική αίθουσα παίζουν σε τραπεζι (πληρωνοντας γι αυτο ΔΟΥ) ποκερ ανευ χρημάτων , αλλά με μαρκες χωρις χρηματικο επαθλο είναι παράβαση?

Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 3 έτη 9 μήνες
Member
Εγγραφή από: 24/05/2013 - 01:15
Δημοσιεύσεις: 0
Βαθμοί: 13
Απο οσο ξέρω όχι. Μου χει

Απο οσο ξέρω όχι. Μου χει τύχει να πάρουμε αυτόφωρο 16 άτομα που παίζαν πόκερ σε μαγαζί. Στην έρευνα που έγινε στο κατάστημα δεν βρέθηκαν καθόλου χρήματα πέραν κάποιων λίγων που ήταν στην ταμειακή και δικαιολογούταν με τους καφέδες. Η δικογραφια έγινε κανονικά, κατασχεθηκαν όλες οι μάρκες (ήταν πολλές) και τα άτομα οδογήθηκαν σοτ αυτόφωρο. Τελικά όλοι αθωώθηκαν καθώς δήλωσαν ότι πάιζαν για πλάκα χρησιμοποιώντας μάρκες και καθόλου λεφτά. 
Η αλήθεια βέβαια (η οποία δεν μπόρεσε ποτέ να αποδειχθεί) είναι ότι παίζαν τουρνουά πόκερ, με χρηματική συμμετοχή που αντάλσαν με μάρκες. Τα χρήματα όμως αυτά δεν βρισκόταν σοτ μαγαζί. Και φυσικά ο τελικός νικητής είχε χρηαμ,τικό έπαθλο. Είναι κομπίνα που την συνηθίζουν. Παίζουν με μάρκες αλλά όσες μάρκες έχουν είναι όλες αγορασμένες κανονικά και αντπαοκρίνοντια στηνη ονομαστική τους αξία. πλά τα χρήματα για δεν βρίσκοτναι σοτ μαγαζί.

Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 1 έτος 11 μήνες
Member
Εγγραφή από: 09/08/2011 - 00:33
Δημοσιεύσεις: 0
Βαθμοί: 29
Το πόκερ είναι τυχερό παίγνιο

Το πόκερ είναι τυχερό παίγνιο και απαγορεύεται, ανεξάρτητα εαν υπάρχουν χρήματα ή οχι στο τραπέζι.

Σε σύνδεση τώρα

Είναι εδώ αυτή τη στιγμή 1 χρήστης.