Προκαταρκτική

2 posts / 0 new
Τελευταία δημοσίευση
Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 3 μήνες 3 εβδομάδες
Member
Εγγραφή από: 23/06/2011 - 01:31
Δημοσιεύσεις: 3
Βαθμοί: 9
Προκαταρκτική

Δικηγόρος καταθέτει έγκληση για λογαριασμό πελατών της στην Εισαγγελία.Η ίδια δεν επισυνάπτει απο λάθος μαλλον κάποια ιατρική γνωμάτευση ενος πελάτη που αφορά σωματικές βλάβες αυτού.Αφου πήρα το οκ από Εισαγγελέα την καλώ να μου φέρει το εν λόγω έγγραφο.Της παίρνω ένορκη κατάθεση ή απλώς εγχειριζω το έγγραφο που θα μου φέρει.
Στην έγκληση που κατέθεσε δεν αναφέρεται ότι ο πελάτης της πήγε στο τάδε νοσοκομείο, απλώς το αναφέρει στα συνημμένα χωρίς να εξειδικεύει ποιον αφορά.

Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 2 ημέρες 15 ώρες
Review Team
Εγγραφή από: 25/10/2014 - 21:22
Δημοσιεύσεις: 34
Βαθμοί: 109
Εάν σου το προσκομίσει

Εάν σου το προσκομίσει Δικηγόρος δεν παίρνεις κατάθεση γιατί οι δικηγόροι δεν ορκίζονται (σε υποθέσεις που έχουν αναλάβει ως πληρεξούσιοι). Θα κάνεις απλά μια έκθεση εγχείρισης επί του εγγράφου και θα υπογράψει η Δικηγόρος ως πληρεξούσιος.
Εάν σου το προσκομίσει ο παθών μπορείς να πάρει μια ένορκη μαζί με την έκθεση εγχείρισης αλλά επειδή είσαι στην προκαταρκτική εγώ αυτό που θα έκανα θα ήταν μια έκθεση εγχείρισης επί του εγγράφου που θα μου προσκομίσει, δεδομένου ότι ήδη έχεις μιλήσει με τον εισαγγελέα που διέταξε την προκαταρκτική και έδωσε και την παραγγελία.

Σε σύνδεση τώρα

Είναι εδώ αυτή τη στιγμή 1 χρήστης.