Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Posted by Aroukart10 on Δευ, 04/06/2020 - 10:04
Καλημερα σας!Σε αιτηση συνυπηρετησης με αρχαιότερο στρατιωτικο στην επαρχια η δικια μας τοποθετηση με ποια κριτηρια γινεται?μετατιθεσαι εντος της διεύθυνσης και σε τοποθετουν οπου θελουν?η μετατιθεσαι σε συγκεκριμενη υπηρεσία της επιλογης σου ανεξαρτητα οργανικων θεσεων? Αν γνωριζει καποιος παρακαλω και απο ποια Νομοθεσία προβλεπεται? Ευχαριστώ!
Greek

Υποβλήθηκε από panos89. Ημερομηνία: Παρ, 04/10/2020 - 22:29 Μόνιμος σύνδεσμος

<p>Καλησπέρα συνάδελφε. Έτσι όπως τα είπες είναι. Μετατίθεσαι στη διεύθυνση και εκείνη σε τοποθετεί σε όποια Υπηρεσία θέλει και κρίνει. Το μόνο που πρέπει να ξέρεις είναι ότι μπορεί να σε τοποθετήσει και σε Υπηρεσία όπου θεωρητικά είναι πλήρης και δεν έχει κενές οργανικές θέσεις καθώς όπως προβλέπεται απο το άρθρο 17 παρ. 1 εδ. ιδ' σε συνδ. με παρ.2 του ιδίου άρθρου του Π.Δ. 100/2003 παρέχεται η δυνατότητα στη Διεύθυνση να σε τοποθετήσει σε οποιαδήποτε Υπηρεσία ανεξαρτήτως ύπαρξης οργανικών θέσεων του βαθμού σου.</p>

Υποβλήθηκε από Aroukart10. Ημερομηνία: Σάβ, 04/11/2020 - 10:35 Μόνιμος σύνδεσμος

Συναδελφε ρωτησα για την μεταθεση εντός Διεύθυνσης γτ εκει που ειναι να παω αποτελειται απο νησια , δλδ θελω ν πω οτι μπορει να σε τοποθετησουν σε διαφορετικό νησι?η σε μεγαλη αποστσση απο την εδρα του συζυγου ?εζω μπερδευτει μερικοι προφορικά μου ειπαν οτι σε τοποθετουν στ πλησιεστερο τοπο απο την εργασια συζυγου αλλα δν βρισκω κατι σχετικο σε νομοθεσια.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis