ΣΥΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗΣ

3 posts / 0 new
Τελευταία δημοσίευση
Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 1 έτος 3 μήνες
Member
Εγγραφή από: 22/12/2017 - 18:08
Δημοσιεύσεις: 1
Βαθμοί: 1
ΣΥΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗΣ

Συνάδελφοι καλησπερα,
Σε περίπτωση που κατά την προανακριση ανευρεθουν και κατασχεθουν  χρηματα-χαρτονομισματα (συνάλαγμα- οχι ευρω) τα οποια ομως λογω τη; κατάστασης τους (φθαρμένα και λερωμένα εξαιτίας της έκθεσης τους στις καιρικες συνθηκες-λάσπες κλπ) δεν γινονται δεκτά από το ταμειο παρακαταθηκων,  που αλλού μπορεί να κατατεθούν και να συσταθεί παρακαταθηκη?  Εχει συμβεί σε κανέναν κάτι παρόμοιο?
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 2 εβδομάδες 4 ημέρες
Member
Εγγραφή από: 20/05/2012 - 12:41
Δημοσιεύσεις: 0
Βαθμοί: 15
Καλησπέρα συνάδελφε, εγώ θα

Καλησπέρα συνάδελφε, εγώ θα τα έστελνα στο παρακαταθικόν και θα τους έλεγα να μου απαντήσουν εγγράφως ότι δεν τα παραλαμβάνουν. Το ότι είναι φθαρμένα δε σημαίνει ότι είναι πλαστά και μετά θα ενημέρωνα τον εισαγγελέα. Αν σου πουν ότι είναι πλαστά τότε πάλι εγγράφως  να στο πουν και  τα στήλεις στη ΔΕΕ για εξέταση και παράλληλη ενημέρωση του εισαγγελέα
 

Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 2 εβδομάδες 7 ώρες
Hero
Εγγραφή από: 05/08/2011 - 00:55
Δημοσιεύσεις: 38
Βαθμοί: 323
σε αντίστοιχη περίπτωση όπου

σε αντίστοιχη περίπτωση όπου δεν μας έκαναν δεκτά τα αντικείμενα απο το παρακαταθηκών, τα κρατήσαμε ως πειστήρια της υπόθεσης εως ότου αναζητηθούν απο τυχον συγγενικά πρόσωπα αφού όμως στο διαβιβαστικό της υπόθεσης έχει τονιστεί για να γνωρίζει ο εισαγγελέας. Βέβαια δεν έχω επικοινωνήσει με την δ-νση κληροδοτηματων του υπουργειου οικονομικών μηπως γνωρίζουν κατι σχετικο με την περιπτωση.

Σε σύνδεση τώρα

Είναι εδώ αυτή τη στιγμή 0 χρήστες.