Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στις σχολές αστυφυλακων?

3 posts / 0 new
Τελευταία δημοσίευση
Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 7 μήνες 1 εβδομάδα
Member
Εγγραφή από: 16/11/2019 - 14:57
Δημοσιεύσεις: 1
Βαθμοί: 1
Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στις σχολές αστυφυλακων?

Δίνω πανελλήνιες φέτος και μου έχει μείνει ένα μάθημα και πιστεύω ότι θα περάσω φέτος. Ήθελα να ρωτήσω υπάρχει διαφορά μεταξύ των σχολών σε άποψη ποιότητας διδασκαλιας και υποδομών η όχι? Επειδή έχω δει την σχολή που είναι μια από τις πιο πρόσφατες και έχουν 220 στρεμματα στην σχολή σε σχέση με την Ξάνθη που έχει 16.

Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 6 ημέρες 8 ώρες
Hero
Εγγραφή από: 09/07/2013 - 10:02
Δημοσιεύσεις: 12
Βαθμοί: 134
Καταρχήν καλή επιτυχία

Αν και λίγο υποκειμενικο ( για τις διαφορές στη ποιότητα εκπαίδευσης), γιατί στις σχολές διδάσκουν καθηγητές εκπαιδευτές δικηγόροι κτλ και η "αποκόμιση " των γνώσεων διαφέρει από σπουδαστή σε σπουδαστή..κατά τη διάρκεια του υπηρεσιακού μου βίου διαπίστωσα διαφορες στην αντίληψη νομικών θεμάτων από συνάδελφο σε συνάδελφό ( από διαφορετικές σχολές). Πχ ορισμένοι γνώριζαν και κατανοούσαν τί είναι η πολιτική αγωγή ( και πρακτικά πως εντάσσεται στη δικογραφία) και άλλοι όχι και τόσο ( εγώ ανηκα στη δεύτερη κατηγορία και τα έμαθα στη πορεία για παράδειγμα).. Νομίζω πως η σχολή παίζει ρόλο γιατί αν και τα μαθήματα είναι ίδια σε όλες τις σχολές αλλάζει ο τρόπος διδασκαλίας από σχολή σε σχολή. Από άποψη υποδομών και εκεί υπάρχουν διάφορες. Πχ Κομοτηνή Διδυμοτειχο με Γρεβενά ας πούμε ( κ αυτό πάνω κάτω υποκειμενικο)

Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 1 μήνας 1 εβδομάδα
Member
Εγγραφή από: 24/11/2020 - 18:49
Δημοσιεύσεις: 1
Βαθμοί: 2
Εξετασεις

Καλησπέρα συνάδελφοι ήθελα να ρωτήσω με το πτυχίο από την αστυφυλάκων μπορείς να δώσεις κατατακτήριες εξετάσεις για την αξιωματικών και επίσης αν δεν μπορείς σε ποιες σχολές μπορείς να συμμετέχεις με το σύστημα των κατατακτηρίων εξετάσεων με το πτυχίο από την αστυφυλάκων ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

Σε σύνδεση τώρα

Είναι εδώ αυτή τη στιγμή 1 χρήστης.