Χειρόγραφο βιβλίο Αδικημάτων και Συμβάντων

6 posts / 0 new
Τελευταία δημοσίευση
Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 3 έτη 1 μήνας
Member
Εγγραφή από: 03/02/2015 - 00:12
Δημοσιεύσεις: 1
Βαθμοί: 4
Χειρόγραφο βιβλίο Αδικημάτων και Συμβάντων

Καλησπέρα σε όλους.
Στην Υπηρεσία μου συνεχίζουμε να χρησιμοποιούμε μόνο το χειρόγραφο ΒΑΣ ενω τηρείται Βιβλίο Υπηρεσίας και στο Police Online αλλά και χειρόγραφο.
Επείδή θα ήθελα να προτείνω να διακοπεί αυτό αλλά δεν μπορώ να το αιτιολογήσω, παρακαλώ εάν κάποιος έχει την διαταγή με την οποία καταργείται το χειρόγραφο ΒΑΣ και το χειρόγραφο Βιβλίο Υπηρεσίας να την κάνει post ή να την αποστείλει στο e-mail μου jburmalis@yahoo.gr . Επίσης, εάν δεν υπάρχει τέτοια διαταγή, εάν ξέρετε τι παίζει και εάν δικαιούμαστε να σταματήσουμε γενικότερα τα χειρόγραφα ανωτέρω βιβλία. Τέλος, θέλω να ρωτήσω εάν κατα τη γνώμη σας μπορεί να γράφεται στο ΒΑΣ παράδοση - παραλαβή υλικών και κρατουμένων απο Αξιωματικό Υπηρεσίας στον αντικαταστάτη του κ.ο.κ.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Καλή συνέχεια.

Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 6 μήνες 2 ημέρες
Review Team
Εγγραφή από: 11/11/2012 - 00:43
Δημοσιεύσεις: 9
Βαθμοί: 78
το χειρογραφο ΒΑΣ & Βιβλιο

το χειρογραφο ΒΑΣ & Βιβλιο υπηρεσιας εχουν καταργηθει με την έναρξη του POL.
αν θυμαμαι καλα στην αρχη του POL επρεπε να κανεις εγγραφες στο χειρογραφο ΒΑΣ και στο POL παραλληλα γιατι το POL ηταν σε δοκιμαστικο σταδιο και κοιτουσαν να φτιαξουν τυχον λαθη ,τεχνικα προβληματα κλπ.

πολλες υπηρεσιες εχουν κρατησει το παλιο ΒΑΣ για εγγραφές του τυπου χαθηκε πορτοφολι ,ανευρευθηκε πορτοφολι ακομη και κλοπες ευτελους αξιας που ο πολιτης απλα δεν επιθυμει μηνυση και απλα το δηλωνει. με εσωτερικη διαταγη του Διοικητη μπορει να υπαρξει ενα τετοιο βιβλιο που αντι για ΒΑΣ μπορει να το ονομασει Βιβλιο Σημειωσεων και να γινονται εγγραφες.

επισης με εσωτερικη διαταγη του δοιοικητη μπορει να ορισει να γινεται πρωτοκολλο παραδοσης - παραλαβης των Αξ.Υπ σε δημοσια υλικα που εχει ο Αξυπ στην διαθεση του ή στο γραφειο του και στους ποσους κρατουμενους παραδιδει στον επομενο. λογικα θα πρεπει να υπαρχει καποιο βιβλιο που θα παραμενουν αυτες οι εγγραφες,(αν ηταν σε καποιο ντοσιε μπορουν να κοπουν φυλλα και να "εξαφανιστουν" ενω στο βιβλιο θα ειναι καπως πιο δυσκολο να "εξαφανιστουν" ή να αλλοιωθουν καποιες εγγραφες.

 

Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 2 έτη 2 μήνες
Member
Εγγραφή από: 12/07/2011 - 23:25
Δημοσιεύσεις: 0
Βαθμοί: 21
Συναδελφοι το Β.Α.Σ. εχει

Συναδελφοι το Β.Α.Σ. εχει καταργηθει.Δεν νοειται να τηρειται ακομα χειρογραφο.Δεν προβλεπεται απο πουθενα.Θα ψαξω στο αρχειο να  ανασυρω τη διαταγη για του λογου το αληθες.Αυτο ομως που πρεπει να τηρειται παραλληλα με το ηλεκτρονικο, ειναι το βιβλιο υπηρεσιας για το οποιο δεν υπαρχει εως τωρα διαταγη για την καταργηση του.Οσο για τον αξυπ, το τυπογραφειο της Ελληνικης Αστυνομιας εχει τυπωσει βιβλια παραδοσης παραλαβης αξιωματικου υπηρεσιας.Ειναι ομοια με τα βιβλια που χρησιμοποιουν οι σκοποι σε στοχους.

Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 3 έτη 1 μήνας
Member
Εγγραφή από: 03/02/2015 - 00:12
Δημοσιεύσεις: 1
Βαθμοί: 4
Εάν μπορέσεις να βρείς την

Εάν μπορέσεις να βρείς την διαταγή και να μου την στείλεις μου λύνεις τα χέρια. Γιατί θέλω να κάνω εισηγητικό σημείωμα να καταργηθεί το χειρόγραφο ΒΑΣ. Ευχαριστώ.

Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 11 μήνες 2 εβδομάδες
Review Team
Εγγραφή από: 18/01/2012 - 12:58
Δημοσιεύσεις: 0
Βαθμοί: 83
δες τα ακόλουθα:

δες τα ακόλουθα:
α) υπ' αριθ. 70/5/73-ιθ΄  από  27-11-2009 Διαταγή Α.Ε.Α./Κ.Α.Τ.-Δ/ΝΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
β)72941/09/6684 από 17-01-2009 έγγραφο της Δ-νσης Πληροφορικής(μη προς όλους)
Η ημερομηνία έναρξης της επιχειρησιακής λειτουργίας ορίστηκε την 1-12-2009. Από 16-12-2009 οι σχετικές εγγραφές θα πραγματοποιούταν αποκλειστικά στη μηχανογραφική εφαρμογή.
Αν δεν βρείς τίποτα στο κοινό αρχείο ή ηλεκτρονικό (7011/5/..), ενημέρωσέ με για τον αριθμό τηλεοιμοιοτυπία σου, να σου τη στείλω.

Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 2 μήνες 3 εβδομάδες
Member
Εγγραφή από: 12/11/2012 - 23:38
Δημοσιεύσεις: 0
Βαθμοί: 1
Την (α) που αναφέρεις δεν

Την (α) που αναφέρεις δεν μπορώ να τη βρω. Η (β) αφορά στην πιλοτική λειτουργία του ηλεκτρονικού ΒΑΣ και όχι στην κατάργηση του χειρόγραφου. Αν έχεις κάποια Διαταγή για την κατάργησης του θα ήμουν ευγνώμων.

Σε σύνδεση τώρα

Είναι εδώ αυτή τη στιγμή 1 χρήστης.