Χρήση γιλέκου μάχης

3 posts / 0 new
Τελευταία δημοσίευση
Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 7 μήνες 2 εβδομάδες
Member
Εγγραφή από: 29/01/2014 - 11:44
Δημοσιεύσεις: 3
Βαθμοί: 13
Χρήση γιλέκου μάχης

Καλημέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής :Προβλέπεται οι αστυνομικοί ανεξαρτήτου Υπηρεσίας να φοράνε γιλέκο μάχης στην περίπτωση που η εξάρτηση δεν εχει άλλο χώρο ή απλά για να ελαφρύνουν την ήδη φορτωμένη εξάρτηση; Υπάρχει κάποια νομοθεσία για την χρήση του; 
Ευχαριστώ πολύ. 

Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 2 μήνες 2 ημέρες
Review Team
Εγγραφή από: 11/11/2012 - 00:43
Δημοσιεύσεις: 9
Βαθμοί: 78
θεωρητικα εφοσον δεν στο εχει

θεωρητικα εφοσον δεν στο εχει χορηγησει η Υπηρεσια δεν επιτρεπεται.
πρακτικα πολλοι συναδελφοι το φορουν για να "ελαφρυνουν" την μεση ή για άλλους πρακτικους λογους και οι ανωτεροι απλα κανουν τα στραβα ματια.
να σου θυμισω οτι πιο παλια ενας συναδελφος της ΥΑΤ ειχε γαντια με προστασια απο χτυπηματα και το ειχαν βγαλει φωτο και ελεγαν οτι τα φορουσε για να δινει πιο δυνατα χτυπηματα. ειχε τιμωρηθει γιατι δεν ηταν απο τα προβλεπομενα ειδη, δηλαδη δεν τα ειχε χορηγησει η Υπηρεσια.

Εικόνα sotos542
Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 1 μήνας 6 ημέρες
Review Team
Εγγραφή από: 23/02/2012 - 10:10
Δημοσιεύσεις: 5
Βαθμοί: 95
Δημόσια υλικά

... σχετικά με το προηγούμενο
Τιμωρήθηκε ο αστυνομικός που φορούσε γάντια προστασίας, επειδή κάποιοι θεώρησαν πως τα χρησιμοποιουσε για να ρίχνει "μπουκετα" (και φυσικά η ανώτεροι δεν εκατσαν να ασχοληθούν και τι πιο απλό και εύκολο να ρίξουν πρόστιμο)
Για τον αστυνομικό όμως που έκοψε καρπιαιο τενοντα στην Λ. Αλεξάνδρας σε επεισόδια, επειδή δεν φορούσε γάντια ουδείς ενδιαφερθηκε ποτέ.
Δυστυχώς συνάδελφε τίποτα και κανένας δε σε καλύπτει, ακόμα και τα παπούτσια ή αρβυλα που φοράμε είναι αντι-υπηρεσιακα αφού δεν στα χορηγεί η υπηρεσία, οπότε μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή να κληθεις σε απολογία.

Σε σύνδεση τώρα

Είναι εδώ αυτή τη στιγμή 1 χρήστης.