Όχληση ιδιώτη τηλεφωνικά από υπηρεσία μας

3 posts / 0 new
Τελευταία δημοσίευση
Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 9 μήνες 6 ημέρες
Hero
Εγγραφή από: 21/10/2011 - 20:04
Δημοσιεύσεις: 60
Βαθμοί: 143
Όχληση ιδιώτη τηλεφωνικά από υπηρεσία μας

Υπάρχει περίπτωση να ενοχλήσουμε τηλεφωνικά μέσα στα πλαίσια των ευκόλως εννοούμενων,  ιδιώτη προκειμένου να βρεθεί μια λύση για να αποφευχθούν δυσάρεστα γεγονότα από επεισόδιο μεταξύ ιδιωτών; Μπορεί ο μηνυόμενος να στραφεί εναντίον μας; Προσοχή αναφέρω τηλεφωνικά πριν ακόμα υποβληθεί μήνυση ή οποιαδήποτε άλλα εγγραφή στην Υπηρεσία μας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
 

Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 1 έτος 11 μήνες
Elite Member
Εγγραφή από: 15/07/2011 - 20:37
Δημοσιεύσεις: 1
Βαθμοί: 36
Αν πολίτης προσέρχεται στην

Αν πολίτης προσέρχεται στην υπηρεσία και αναφέρει κατ'εγκληση διωκομενα εις βάρος του αδικήματα αλλά επιφυλάσσεται δικαιώματος εγκλησεως τότε μπορείς να καλέσεις τον καθ'ου τα παράπονα και να του κάνεις συστάσεις-υποδειξεις. Εννοείται πως παντοτε κάνουμε εγγραφή στο ΒΑΣ. Οποιαδήποτε άλλη ενέργεια δεν είναι σύννομη.

Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 8 μήνες 2 εβδομάδες
Review Team
Εγγραφή από: 11/11/2012 - 00:43
Δημοσιεύσεις: 9
Βαθμοί: 78
σε οτι ειπε ο christos1984 θα

σε οτι ειπε ο christos1984 θα συμφωνησω και θα συμπληρωσω οτι ο μυνητης δεν υποβαλλει μυνηση αλλα ζητα να γινουν συστασεις προς τον καθ' ού τα παραπονα (ή μελλοντικος μηνυομενος).
μπορεις τις συστάσεις να τις κανεις τηλεφωνικά ή να στειλεις την περιπολια να του πουνε να προσελθει στο τμημα να τις κανεις face to face.
αν δεν προσελθει μπορεις να τον καλεσεις με προσκληση. 
σε καθε περιπτωση θα κανεις σχετικη εγγραφη στο ΒΑΣ. αν ερθει αλλη μερα για τις συστασεις ο καθ΄ου τα παραπονα θα κανεις συμπληρωματικη εγγραφη στην πρωτη.
προσωπικα μεχρι τωρα δεν εχω προβλημα με καποιον που του εκανα τηλεφωνικα τις συστασεις.
οπως ειπες κι εσυ να μην τον καλεις σε ωρες κοινης ησυχιας (μεσημερι-αργα βραδυ) που λογικα ενας μεσος ανθρωπος μπορει να κοιμαται ή να ξεκουραζεται.

Σε σύνδεση τώρα

Είναι εδώ αυτή τη στιγμή 1 χρήστης.