ΘΕΜΑΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

2 posts / 0 new
Τελευταία δημοσίευση
Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 8 μήνες 8 ώρες
Member
Εγγραφή από: 08/08/2011 - 10:59
Δημοσιεύσεις: 1
Βαθμοί: 2
ΘΕΜΑΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

[idea][/idea]

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ Η ΣΕΛΙΔΑ. ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ - ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ. ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ!!
Ό,τι δεν έχει "διάθεση" το κρατος να κάνει, το κάνετε εσείς.

ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ.
Θα ήταν εξαιρετικά χρήσιμο να υπήρχε ένα (πολύ)πεδίο που θα αφορά θέματα ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ. Όπως υπάρχει στο μέσο αριστερά για θέματα Τροχαίας. Θα μπορούσε να περιέχει κωδικοποίηση νομοθεσίας κατα τρόπο ΧΡΗΣΤΙΚΟ, ενέργειες (βήμα - βήμα), ίσως και μνημόνιο ενεργειών για κάθε περίπτωση εξετασης του νομίμου η όχι της παραμονής στη Χώρα, και έντυπα (υπηρεσιακά ή δικονομικά - διοικητικά) για θέματα αλλοδαπών. Στις Υπηρεσίες ασφαλείας τουλάχιστον, στο 75% των περιπτώσεων προκύπτουν (παράλληλα με την βασική υπόθεση) θέματαΑΛΛΟΔΑΠΩΝ, όπως θέματα VISAS, περιπτωσιολογία εγγράφων παραμονής, νόμιμο της παραμονής, προθεσμίες, πολιτικό άσυλο, απέλαση ή όχι, άλλο καθεστώς σε πολίτες αλβανίας, ΕΕ, ΣΕΓΚΕΝ κ.α.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θα μας "χάριζε" πολλές εργατώρες.

Καλή δύναμη, συνεχίστε έτσι!!!
[edit time=1320002061]manager[/edit]

Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 5 έτη 8 μήνες
Veteran
Εγγραφή από: 28/11/2009 - 08:07
Δημοσιεύσεις: 33
Βαθμοί: 465
Απ: ΘΕΜΑΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

[b]Ευχαριστούμε[/b]
Για τα καλά σας λόγια.

Αναφορικά με την πρότασή σας, έχουμε να πούμε ότι ήδη το PoliceNET of Greece παρέχει Κωδικοποιημένη Νομοθεσία , απόλυτα ενημερωμένη με τις πρόσφατες τροποποιήσεις, για όλα τα θέματα Αλλοδαπών την οποία μπορείτε να δείτε [url=http://www.policenet.gr/portal/downloads/nomothetimata-allodapon/]εδώ[/url].

Η Νομοθεσία για τα θέματα αλλοδαπών είναι αρκετά πολυσύνθετη και σε πολλές περιπτώσεις ορισμένα θέματα έχουν ειδικές ερμηνείες με εγκυκλίους από τα αρμόδια Υπουργεία.

Θεωρούμε ότι θα ήταν παρακινδυνευμένο να δώσουμε μνημόνιο ενεργειών για κάποιες ενέργειες, χειρισμού των θεμάτων αυτών, δίνοντας στους αναγνώστες μας άλλες ερμηνείες από αυτές που μπορούν να έχουν ιεραρχικά μέσω της υπηρεσίας τους.

Παρόλα αυτά σκεφτόμαστε σοβαρότατα να δημιουργήσουμε ένα forum συζητήσεων για απορίες στην εφαρμογή της Νομοθεσίας των Θεμάτων Αλλοδαπών.

Σε σύνδεση τώρα

Είναι εδώ αυτή τη στιγμή 0 χρήστες.