ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ

3 posts / 0 new
Τελευταία δημοσίευση
Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 1 έτος 11 μήνες
Elite Member
Εγγραφή από: 02/08/2011 - 04:58
Δημοσιεύσεις: 16
Βαθμοί: 43
ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ

ΥΠΗΡΕΤΩ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ. ΕΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΩ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΝΗΣΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΣΘΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΜΟΥ, ΧΑΝΩ ΜΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠ' ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΝ Η ΑΜΟΙΒΑΙΑ; ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΕΙΓΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΤΕ ΟΡΘΩΣ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 1 έτος 11 μήνες
Hero
Εγγραφή από: 26/10/2011 - 14:06
Δημοσιεύσεις: 4
Βαθμοί: 132
Απ: ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ

Πρέπει να δηλώσεις το νησί που θες να πας σαν τόπο συμφερόντων σου και να έχεις κλείσει 3 χρόνια στην υπηρεσία που είσαι και εσύ και ο άλλος ενδιαφερόμενος.

Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 6 έτη 1 μήνας
Veteran
Εγγραφή από: 28/11/2009 - 08:07
Δημοσιεύσεις: 33
Βαθμοί: 465
Απ: ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ

Δεν μπορείς να μετατεθείς αμοιβαία σε περιοχή που δεν ανήκει στον τόπο συμφερόντων σου.
Π.Δ.100/2003
Άρθρο 17 παρ.1
ια. «Ύστερα από αίτηση αμοιβαίας μετάθεσης, υπό την προϋπόθεση ότι οι ενδιαφερόμενοι υπηρετούν σε Υπηρεσίες της αυτής περιοχής μετάθεσης. Κατ’ εξαίρεση επιτρέπεται η υποβολή αίτησης αμοιβαίας μετάθεσης για τους αστυνομικούς μέχρι το βαθμό του Αστυνόμου Β΄, εφόσον οι Υπηρεσίες που υπηρετούν οι ενδιαφερόμενοι ανήκουν σε περιοχές μετάθεσης, για τις οποίες οι προκηρυχθείσες κενές θέσεις δεν καλύφθηκαν ή οι Υπηρεσίες, στις οποίες [b]ζητούν να μετατεθούν, ανήκουν στην περιοχή μετάθεσης του τόπου συμφερόντων τους[/b] και οι ενδιαφερόμενοι έχουν συμπληρώσει πέντε (5) έτη πραγματικής υπηρεσίας και δεν υπερβαίνουν τα είκοσι (20) έτη συνολικής πραγματικής υπηρεσίας. Νέα αίτηση αμοιβαίας μετάθεσης δεν γίνεται δεκτή πριν τη παρέλευση τριετίας από την πραγματοποίηση της προηγούμενης. Επίσης, δεν γίνεται δεκτή η αίτηση για αμοιβαία μετάθεση των νεοεξερχομένων των Σχολών και νεοπροαχθέντων αρχιφυλάκων πριν την παρέλευση τριετίας από την τοποθέτηση ή μετάθεσή τους αντίστοιχα. Οι διατάξεις της παρ. 9 του άρθρου 12 του παρόντος έχουν ανάλογη εφαρμογή και στην περίπτωση αυτή. Οι αμοιβαίες μεταθέσεις ενεργούνται μεταξύ ομοιόβαθμων και εκτελούντων τα αυτά καθήκοντα αστυνομικών υπαλλήλων».
[edit time=1347301066]manager[/edit]

Σε σύνδεση τώρα

Είναι εδώ αυτή τη στιγμή 0 χρήστες.