ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΩΝ

2 posts / 0 new
Τελευταία δημοσίευση
Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 7 έτη 7 μήνες
Εγγραφή από: 30/03/2012 - 10:53
Δημοσιεύσεις: 1
Βαθμοί: 1
ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΩΝ

ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΕΑΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ??? :-?

Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 6 έτη 1 μήνας
Veteran
Εγγραφή από: 28/11/2009 - 08:07
Δημοσιεύσεις: 33
Βαθμοί: 465
Απ: ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΩΝ

Στα Εγκληματολογικά εργαστήρια των Υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ. προβλέπονται θέσεις φωτογράφων Αξιωματικών Ειδικών Καθηκόντων, σύμφωνα με το Π.Δ.373/2002.
Αυτοί προέρχονται είτε από ιδιώτες είτε με μετάταξη ή ή ένταξη αστυνομικού προσωπικού, ειδικών φρουρών και συνοριακών φυλάκων που κατέχει τα προσόντα και τις προϋποθέσεις που ορίζονται στο προαναφερθέν Π.Δ.
Για την πλήρωση των κενών οργανικών θέσεων των αξιωματικών ειδικών καθηκόντων, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας εκδίδει, ύστερα από πρόταση της Διεύθυνσης Αστυνομικού Προσωπικού του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας σχετική προκήρυξη στην οποία ορίζονται:
α. Οι κενές οργανικές θέσεις που θα καλυφθούν κατά κατηγορία και ειδικότητα.
β. Τα απαιτούμενα προσόντα και προϋποθέσεις.
γ. Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, ο χρόνος και ο τρόπος υποβολής τους, η διαδικασία πρόσληψης και κάθε άλλη αναγκαία λεπτομέρεια.
2. Η προκήρυξη αποστέλλεται σε όλες τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας και στους οικείους επιστημονικούς ή επαγγελματικούς συλλόγους. Δημοσιεύεται δε σε τρεις (3) τουλάχιστον ημερήσιες εφημερίδες των Αθηνών.

Δεν γνωρίζουμε τις προθέσεις του Αρχηγείου προσλήψεων για τη συγκεκριμένη ειδικότητα.
Μπορείς να παρακολουθείς την ιστοσελίδα της Αστυνομίας (http://www.astynomia.gr) σε περίπτωση που δημοσιευτεί κάποια προκήρυξη , της ειδικότητας που σε ενδιαφέρει.

Σε σύνδεση τώρα

Είναι εδώ αυτή τη στιγμή 2 χρήστες.