Το καλύτερο εργαλείο !!!

2 posts / 0 new
Τελευταία δημοσίευση
Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 3 εβδομάδες 3 ημέρες
Member
Εγγραφή από: 16/05/2011 - 15:46
Δημοσιεύσεις: 3
Βαθμοί: 12
Το καλύτερο εργαλείο !!!

Πέρα από την ενημέρωση, ίσως να βρήκα και το καλύτερο εργαλείο-βοηθό για την δουλειά. Ένα μεγάλο μπράβο για την δουλειά σας και εύχομαι να συνεχίσετε με την ίδια ένταση.
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ:
Θα πρότεινα την καταχώρηση πρακτικών παραδειγμάτων ως προς την σύνταξη ανακριτικών εκθέσεων και γιατί όχι δικογραφιών. Επιπρόσθετα θα μπορούσαν να προστεθούν και οδηγίες ανά περίπτωση για Ανακριτικούς υπαλλήλους, πχ ενέργειες κατά την κατάληψη τυχερών παιγνίων κλπ. Ένας τύπος οδηγού ανακριτικού υπαλλήλου δηλαδή.

Τέλος δεν γνωρίζω αν επιτρέπεται, αλλα σε θετική περίπτωση θα θεωρούσα πάρα πολύ σημαντικό να δημοσιεύετε διαταγές του Αρχηγείου, ΓΑΔΑ κλπ, που αφορούν για παράδειγμα τις αρμοδιότητες Α.Τ. και Τ.Α., ή για τα γνήσια της υπογραφής και άλλες πολύ σημαντικές διαταγές σε τύπο αρχείου για download, παρόμοιο με της νομοθεσίας. ΘΑ ΕΣΩΖΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 18 ώρες 39 λεπτά
Administrator
Εγγραφή από: 25/10/2009 - 23:10
Δημοσιεύσεις: 11
Βαθμοί: 82
Απ: Το καλύτερο εργαλείο !!!

Ευχαριστούμε
Για τις προτάσεις σας.
Ήδη οι ομάδες μας εργάζονται εντατικά (και εθελοντικά) για την έγκαιρη ενημέρωση περί των συνδικαλιστικών νέων, τη νομική ενημέρωση των επισκεπτών με τις τρέχουσες νομοθετικές ρυθμίσεις καθώς και την τεχνική υποστήριξη της ιστοσελίδας.
Ο χρόνος λίγος και πολύτιμος.
Όλα τα μέλη είναι ελεύθερα να βοηθήσουν για τα πρακτικά παραδείγματα ως προς τη σύνταξη ανακριτικών εκθέσεων ή και δικογραφιών.[warning]
[b]Διαταγές , Εγκύκλιοι και λοιπά υπηρεσιακά έγγραφα που δεν είναι δημόσια δεδομένα απαγορεύεται να αναδημοσιευτούν. Αντιβαίνουν στους κανόνες του forum και της ιστοσελίδας[/b][/warning].

Σε σύνδεση τώρα

Είναι εδώ αυτή τη στιγμή 5 χρήστες.