ΠΑΡΟΧΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕς

3 posts / 0 new
Τελευταία δημοσίευση
Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 2 έτη 2 μήνες
Member
Εγγραφή από: 15/11/2011 - 19:46
Δημοσιεύσεις: 4
Βαθμοί: 6
ΠΑΡΟΧΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕς

οταν ο Δημος μας ζηταει στοιχεια ιδιοκτητη για παραβασεις σταθμευσης τα δινουμε εμεις ή πρεπει να απευθυνθουν στις υπηρεσιες συγκοινωνιων.
Σε καποιο ΦΕΚ για τα εγκαταλελειμενα ειχα διαβασει οτι αρμοδια υπηρεσια ειναι το συγκοινωνιων αλλα δεν θυμαμαι τι ελεγε ακριβως ^^; ισχυει το ιδιο και εδω?

Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 1 έτος 1 μήνας
Hero
Εγγραφή από: 02/05/2011 - 15:48
Δημοσιεύσεις: 5
Βαθμοί: 159
Απ: ΠΑΡΟΧΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕς

Οταν είναι για κλήσεις στάθμευσης τα ζητάει από το κεπυο. Για τα εγκαταλελειμμένα απλά τα χτυπάμε στον τερματικο αν απασχολούν.

Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 9 μήνες 5 ημέρες
Review Team
Εγγραφή από: 06/05/2011 - 09:46
Δημοσιεύσεις: 0
Βαθμοί: 88
Απ: ΠΑΡΟΧΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕς

Δεν δίνεις στοιχεία αν δεν προβλέπεται από Νόμο. Στο έγγραφο με το οποίο κάποια υπηρεσία ζητάει από μία άλλη τη χορήγηση στοιχείων, πρέπει να αναγράφει και το Νόμο βάση του οποίου ζητούνται. Εάν δεν προβλέπεται, το επιστρέφεις πίσω λόγω αναρμοδιότητας.

Όσον αφορά τα στοιχεία κατόχου αυτοκινήτου ή μοτοσικλέτας, αρμόδια υπηρεσία είναι το Υπουργείο Μεταφορών(ή όπως αλλιώς έχει μετονομαστεί).

Από εκεί και πέρα η μοναδική περίπτωση που γνωρίζω ότι η Ελληνική Αστυνομία ασχολείται, είναι στην περίπτωση των εγκαταλελειμμένων οχημάτων, για τα οποία πριν απομακρυνθούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες των Δήμων, ζητείται από τις υπηρεσίες ασφαλείας να γνωρίσουν στις υπηρεσίες αυτές, εάν τα οχήματα έχουν εμπλακεί σε διάφορες παραβάσεις του Π.Κ. όπως κλοπή, υπεξαίρεση, εμπλοκή σε εγκληματική πράξη κ.λπ., όχι όμως για στοιχεία κατόχου.( Π.Δ.116/2004, άρθρο 9).

Σε σύνδεση τώρα

Είναι εδώ αυτή τη στιγμή 2 χρήστες.