Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
17:51 | 10/05/2024

Αναδιοργανώνεται και αναδιαμορφώνεται μετά από πάρα πολλά χρόνια το πειθαρχικό δίκαιο για τους αστυνομικούς σύμφωνα με ανάρτηση της επίσημης ιστοσελίδας της αστυνομίας. 

Για τις αλλαγές αυτές μίλησε στο κεντρικό δελτίο του Λαμία FM-1 96,2 ο πρόεδρος της  Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας και εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας  Αστυνομικών Ελλάδος ο κ. Νίκος Τριανταφύλλης.

Διαβάστε επίσης

«Με λύπη το διαβάσαμε κι εμείς, η δική μας άποψη δεν ακούστηκε ποτέ, αποφασίζουν και διατάζουν για εμάς,» είπε ο κ. Τριανταφύλλης.

«Η πολιτική ηγεσία δείχνει ότι πλέον δε μας υπολογίζει. Τα νέα μέτρα φαίνονται προς θετική κατεύθυνση, συμφωνούμε ότι πρέπει να εκσυγχρονιστεί αλλά θέλουμε διάλογο. Δε μας ενημέρωσε κανένας και δε θέλουμε να είμαστε συνομιλητές σε τέτοιες καταστάσεις», τόνισε ο πρόεδρος.

«Συνεχώς προσπαθούμε να έρθουμε σε επικοινωνία με την πολιτική ηγεσία αλλά δε βλέπουμε αντίκρισμα. Όλα γίνονται για την εικόνα όπως φαίνεται, δε βλέπω φως και η εγκληματικότητα στην Αθήνα δεν πρόκειται να σταματήσει με 3 και 4 αστυνομικούς που μπορεί να στελεχώνουν μία περιοχή.»

«Δυστυχώς θεωρώ ότι περιστατικά σαν αυτό στους Αγίους Αναργύρους με την υποστελέχωση της αστυνομίας και την αδιαφορία απέναντι στους αστυνομικούς θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν», κατέληξε ο πρόεδρος.

Δείτε περισσότερα στην ιστοσελίδα  lamiafm1.gr 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis