Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
police_ istock
19:40 | 13/05/2024

Ένας αστυνομικός στην πόλη Μπράουνσβιλ στην πολιτεία Τέξας των ΗΠΑ πυροβολήθηκε στο στήθος και γλίτωσε από σοβαρό τραυματισμό την Πέμπτη το βράδυ χάρη στο αλεξίσφαιρο γιλέκο του.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 10 το βράδυ σε κατοικία όπου οι αστυνομικοί κλήθηκαν να ερευνήσουν μια αναφορά για ανοιχτή πόρτα.

Διαβάστε επίσης

Κατά την άφιξη τους στο σημείο, οι αστυνομικοί που ανταποκρίθηκαν στην κλήση, αξιολογούσαν την κατάσταση όταν, απροσδόκητα, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού πυροβόλησε, χτυπώντας έναν αστυνομικό στο στήθος, σύμφωνα με την αστυνομία. Ευτυχώς, το γιλέκο του αστυνομικού απορρόφησε την πρόσκρουση της σφαίρας, σώζοντάς τον από απειλητικό για τη ζωή του τραυματισμό, αναφέρει το FoxRGV. Στη συνέχεια, ο αστυνομικός μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα και πλέον αναρρώνει στο σπίτι του.

Οι συνθήκες γύρω από τον πυροβολισμό βρίσκονται ακόμη υπό έρευνα. Το τμήμα δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα το όνομα του ιδιοκτήτη του σπιτιού που εμπλέκεται, ούτε έχει καθοριστεί εάν θα απαγγελθούν κατηγορίες εις βάρος του σε σχέση με τον πυροβολισμό.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis