Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
08:39 | 18/05/2024

Tο Παράρτημα Κρήτης της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος , σας προσκαλεί στην τελετή Έναρξης του 4ου Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Αστυνομικών Γυναικών που διοργανώνει η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος και θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Αλικαρνασσού Ηρακλείου ‘’2 Αοράκια’’ την Κυριακή 19 Μαΐου 2024 και ώρα 10.00.

 Στο ανωτέρω πρωτάθλημα, που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και η επιλογή του Ηρακλείου είναι ιδιαιτέρως τιμητική για εμάς,  θα συμμετάσχουν επτά (7) χώρες, και πέραν της Ελληνικής ομάδας θα συμμετάσχουν οι αντιπροσωπευτικές ομάδες της Γαλλίας, της Αγγλίας, του Βελγίου, της Ουγγαρίας, της Ισλανδίας και της Σλοβακίας.

Η αντιπροσωπευτική μας ομάδα καλαθοσφαίρισης γυναικών, σε σύνολο τριών (3) Πανευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων Γυναικών Αστυνομικών, έχει κατακτήσει ένα (1) χρυσό μετάλλιο, ένα (1) ασημένιο και ένα (1) χάλκινο, και αποτελεί μεγάλη δύναμη στην Ευρωπαϊκή Γυναικεία Καλαθοσφαίριση.

Η είσοδος στους αγώνες είναι ελεύθερη για το κοινό και η παρουσία σας θα τιμήσει την προσπάθειά μας για την ανάπτυξη του Αστυνομικού Αθλητισμού.

       Με εκτίμηση .   

Για την Διοικούσα Επιτροπή Α.Ε.Α.Ε.Π.ΚΡΗΤΗΣ

     Ο  Πρόεδρος                                     Ο Γενικός  Γραμματέας

     ΠΙΚΡΑΚΗΣ Γεώργιος                    ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗΣ Ιωάννης

5

5

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis