Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
09:27 | 20/11/2014

 

Σ' αυτό το τόσο σοβαρό περιστατικό, εμείς ως ενεργή συνδικαλιστική παράταξη, θα δώσουμε τη σοβαρότητα που πρέπει.

Μια ακόμα επέτειος του πολυτεχνείου τελείωσε αναίμακτα.

Παρ” όλες τις προθέσεις διαφόρων μικροομάδων, που σίγουρα δεν αντιπροσωπεύουν την Ελληνική κοινωνία, να αμαυρώσουν την επέτειο, δημιουργώντας επεισόδια και καταστρέφοντας είτε τη κρατική, είτε την ιδιωτική περιουσία, ως εχθροί της Δημοκρατίας και της Συντεταγμένης Ελληνικής πολιτείας.

Κι όλα αυτά χάρη στο φιλότιμο και τον επαγγελματισμό των Αστυνομικών, που σε άθλιες εργασιακές συνθήκες, πρόσφεραν για μια ακόμα φορά τα μέγιστα στο κοινωνικό σύνολο!

Και ενώ σε όλη την Ελλάδα συμμετείχαν σε μέτρα τάξης για την επέτειο παραπάνω από 10.000 Αστυνομικοί, χωρίς να δημιουργήσουν θέμα και χωρίς κανένας να μπορέσει να τους κατηγορήσει για κάτι μεμπτό,

κάπου στη γνωστή περιοχή της Αθήνας, που χρόνια προσπαθούν ορισμένοι γνωστοί-άγνωστοι να τη μετατρέψουν σε γκέτο,

είχε πρόβλημα ένας περιπτεράς!

Δύο Αστυνομικοί, εξαντλημένοι από τις ώρες Υπηρεσίας, πήγαν να αγοράσουν μερικά μπουκάλια νερό, προκειμένου να ξεδιψάσουν και κατηγορήθηκαν ότι δεν τα πλήρωσαν!

Δηλαδή κατηγορούνται ότι μια διμοιρία των περίπου 30 Αστυνομικών, δεν είχε χρήματα να πληρώσει 3-4 μπουκαλάκια νερό!

Και έτσι, από τους χιλιάδες Αστυνομικούς που ήρθαν σε επαφή με τους πολίτες εκείνη την ημέρα, δύο Αστυνομικοί κατηγορήθηκαν από έναν περιπτερά των Εξαρχείων για κλοπή νερού!

Και ξαφνικά, όλη η Ελλάδα είδε σαν πρώτη είδηση στα δελτία ειδήσεων, ένα βίντεο, όπου ένας περιπτεράς φωνάζει στους Αστυνομικούς ότι του έκλεψαν τα νερά!

Και σ” αυτή τη τόσο σοβαρή καταγγελία, δόθηκε τόση σημασία από τόσο τους δημοσιογράφους, αλλά και από την ηγεσία, που έγινε πρώτο θέμα!

Και φυσικά, διατάχθηκε ένορκη διοικητική εξέταση!

Σ” αυτό το τόσο σοβαρό περιστατικό, εμείς ως ενεργή συνδικαλιστική παράταξη, θα δώσουμε τη σοβαρότητα που πρέπει….

 

 

ΠΗΓΗ: skaythess.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis