Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:19 | 14/12/2021

Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε σήμερα το πρωί στα  Ρύζια Κιλκίς, του δήμου Παιονίας, όπου ένας πατέρας σκότωσε τον ίδιο του τον γιο.

Ο 70χρονος πατέρας βρέθηκε γι’ ακόμη μια φορά μπροστά στην επιθετικότητα του 43χρονου γιου του και τελικά τον πυροβόλησε μέσα στο σπίτι του.

Πατέρας και γιος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του eidisis.gr, έμεναν σε διαφορετικά σπίτια στο χωριό, με τον 43χρονο να είναι ιδιαίτερα επιθετικός στη μικρή τοπική κοινωνία, κουβαλώντας και τα χρόνια προβλήματα εξάρτησής του από τα ναρκωτικά.

Ο πατέρας του, πρώην φούρναρης στην περιοχή, δεν άντεξε την επιθετικότητα του γιου του και εδώ και χρόνια εγκατέλειψε το σπίτι τους και ζούσε μόνος του.

Το βράδυ της Δευτέρας ο 43χρονος γιος του δημιούργησε επεισόδιο στη γειτονιά που έμενε, αλλά τελικά μπόρεσε και τον ηρέμησε ένας γείτονάς του.

Σήμερα το πρωί, Τρίτη 14 Δεκεμβρίου, πήγε στο σπίτι του πατέρα του και άρχισε να σπάει πόρτες και παράθυρα. Δεν ήρθε σε επαφή με τον πατέρα του και αποχώρησε. Ωστόσο, μετά από ένα τέταρτο επέστρεψε και άρχισε και πάλι να χτυπάει την εξώπορτα.

Όταν τελικά μπήκε στο σπίτι βρέθηκε αντιμέτωπος με την καραμπίνα που κράταγε στο χέρι ο πατέρας του, ο οποίος και πάτησε την σκανδάλη.

«Αν δεν τον σκότωνα, θα με σκότωνε», φέρεται να είπε ο 70χρονος πατέρας σε γείτονά του αμέσως μετά το φονικό.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis