Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:45 | 18/01/2015

 

Η Σ.Κ.Α.Υ. ως συνδικαλιστικός συνδυασμός των Αστυνομικών Θεσσαλονίκης καταδικάζει τη δολοφονική επίθεση των αγνώστων δραστών με βόμβες μολότοφ στο Α.Τ.- Τ.Α. Χαριλάου Θεσσαλονίκης και συμπαρίσταται με κάθε τρόπο στους συνάδελφους που υπηρετούν σε αυτές τις Υπηρεσίες.

Ως ένστολο συνδικαλιστικό κίνημα ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΒΙΑ ΑΠ’ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ.

Καθημερινά αποδεικνύεται ότι, δυστυχώς, η Ελληνική Αστυνομία εξαιτίας του θεσμικού ρόλου της, στοχοποιείται από εγκληματίες και έτσι θα πρέπει η συντεταγμένη Πολιτεία να σταθεί στο πλευρό των Αστυνομικών, που καθημερινά, κάτω από αντίξοες συνθήκες, δίνουν ακόμα και το αίμα τους για την ασφάλεια της κοινωνίας και όλων των συμπολιτών μας.

Ενόψει και της πολιτικής συγκυρίας και επειδή ακόμα και σήμερα, εν έτη 2015, το επάγγελμα του Αστυνομικού ΔΕΝ θεωρείται επικίνδυνο και ανθυγιεινό η Σ.Κ.Α.Υ. απευθύνει μήνυμα σε όλο τον πολιτικό κόσμο:

Τα πολιτικά κόμματα και οι υποψήφιοι βουλευτές ΑΜΕΣΑ να πάρουν θέση για το ρόλο της Αστυνομίας, για την ασφάλεια των πολιτών και για ΤΗ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥ ΚΑΙ ΑΝΘΥΙΓΕΙΝΟΥ.

Όλοι οι Αστυνομικοί θα αναμένουμε, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, τις θέσεις του συνόλου του πολιτικού κόσμου.

Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Υπαλλήλων (Σ.Κ.Α.Υ.) Θεσσαλονίκης
«πρώτα ο συνάδελφος»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://skaythess.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis