Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:29 | 28/11/2015

Την ώρα που ο στρατός των Σκοπίων έχει αρχίσει να υψώνει φράκτη με συρματόπλεγμα ύψους τριών μέτρων στη μεθόριο με την Ελλάδα, στον σιδηροδρομικό σταθμό της Ειδομένης εκατοντάδες απελπισμένοι μετανάστες συγκρούονται με αστυνομικούς, καθώς ένας νεαρός υπέστη ηλεκτροπληξία και η ζωή του κινδυνεύει. 

 

 

 

 

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, τα νέα βίαια επεισόδια άρχισαν όταν ο οικονομικός μετανάστης από το Μαρόκο, ανέβηκε σε ένα σταθμευμένο βαγόνι απ όπου - για άγνωστο λόγο - έπιασε τα ηλεκτροφόρα καλώδια, με αποτέλεσμα να υποστεί ηλεκτροπληξία και εκτεταμένα εγκαύματα. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ενώ ο νεαρός μεταφέρεται σε νοσοκομείο, πίσω στον σιδηροδρομικό σταθμό, μεγάλες ομάδες μεταναστών εξαπέλυαν επίθεση με πέτρες και ξύλα εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων των Σκοπίων που έχουν παραταχθεί στη μεθόριο. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

«Έχουμε πέντε μέρες εδώ χωρίς φαγητό και νερό κοιμόμαστε μέσα στην βροχή κάτω από τα δέντρα», είπε ένας μετανάστης στο ΑΠΕ ΜΠΕ. 

 

Οι Σκοπιανοί στήνουν τον φράχτη αποτροπή εισόδου  

 

 

 

 

Νωρίς το πρωί στρατιώτες της ΠΓΔΜ εμφανίστηκαν στα σύνορα με ρολούς συρματοπλέγματος και μεγάλους πασσάλους και άρχισαν να υψώνουν μεταλλικό φράκτη ύψους τουλάχιστον τριών μέτρων, στο σημείο όπου οι πρόσφυγες και οι μετανάστες συγκεντρώνονται για να προωθηθούν προς την δυτική Ευρώπη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://www.thetoc.gr/

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis