Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:06 | 10/11/2019

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό ενός 46χρονου που φέρεται να σχετίζεται με την «Επαναστατική Αυτοάμυνα» έχει εξαπολύσει η αστυνομία, μετά από τη χτεσινή εκτεταμένη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής για την εξάρθρωση της οργάνωσης. Πρόκειται για σοβαρό πλήγμα στην οργάνωση, που κατά πληροφορίες ετοίμαζε χτύπημα κατά αστυνομικών στόχων. 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για γνωστό στις Αρχές αντιεξουσιαστή, ο οποίος ήταν και ο βασικός διαχειριστής της κατάληψης Gare στα Εξάρχεια.

Οι τρεις συλληφθέντες από τη χτεσινή επιχείρηση οδηγήθηκαν χτες στον εισαγγελέα και πλέον βρίσκονται αντιμέτωποι με βαριές κατηγορίες.

Το χρονικό της επιχείρησης

Κατά τη διάρκεια της χτεσινής επιχείρησης, που διήρκεσε αρκετές ώρες, οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής εντόπισαν δύο γιάφκες -μια στο Χολαργό και μια στην Κυψέλη.

72275775 957117527997250 1103969528951341056 n copy
 Εικόνα έξω από το διαμέρισμα της Κυψέλης 

Όπως αποκαλύφθηκε αργότερα, το διαμέρισμα στον Χολαργό ήταν η δεύτερη γιάφκα της οργάνωσης -το μέρος, δηλαδή όπου είχε μεταφερθεί ο οπλισμός μετά από την εγκατάλειψη το κρησφύγετο της Κυψέλης.

KYPSELI
 Φωτογραφία έξω από τη γιάφκα της Κυψέλης 

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, το διαμέρισμα της Κυψέλης είχε καθαριστεί με χλωρίνη, ώστε να μην μπορέσουν οι αστυνομικοί να εντοπίσουν ίχνη των μελών της οργάνωσης.

www.cnn.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Φωτογραφίες και βίντεο από την έφοδο της ΕΛ.ΑΣ στην ΑΣΟΕΕ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis