Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:31 | 30/11/2021

Με μια επιστολή και παράθεση των πρόσφατων γεγονότων, ο Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ και ενεργός στις Αθλητικές δραστηριότητες του προσωπικού της ΕΛ.ΑΣ, ευχαριστεί και δηλώνει παρών στα αθλητικά δρόμενα των ενστόλων

Στην ευχαριστήρια επιστολή του ο Αχιλλέας Μπογδανίδης, αναφέρει, «Όλα τα όμορφα κάποτε τελειώνουν. Μετά από δύο θητείες στο Δ.Σ. της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, εκ των οποίων στην πρώτη ως Β’ Αντιπρόεδρός της, δεν μου δόθηκε η δυνατότητα να εκτεθώ, εκ νέου, ως υποψήφιος στις εκλογές της 26 Νοεμβρίου 2021, για τρίτη συνεχόμενη θητεία, λόγω της προσωρινής στέρησης των δικαιωμάτων μου ως μέλος αυτής. Παρόλα ταύτα θα ήθελα να συγχαρώ τους Αλέξανδρο Λιάσκο, Γεωργιο Παντσιοπουλο, Χρήστο Τσιατούρα, Χρήστο Σώκλα, Μαρίνο Λύτρα, Σπύρο Βέρρα και Kώστα Μαρινάκη, για τον ευγενή αγώνα τους, χωρίς να δημιουργήσουν ακρότητες και πολώσεις . Προσπάθεια στην οποία, με την ψυχή μου, στάθηκα αρωγός, χωρίς όμως τα επιθυμητά αποτελέσματα για τους φίλους συνεργάτες μου, πλην του Αποστόλη Σφύρλα, ο οποίος έκανε την τεράστια υπέρβαση και μαζεύοντας 350 ψήφους, περισσότερους από την υπόλοιπη ομάδα συνεργατών του, εξελέγην πανηγυρικά στο Δ.Σ. της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.


Δικαιώνομαι λοιπόν, που το 2017, του πρότεινα να κατέβει ως υποψήφιος για την Δ.Ε. του Παραρτήματος Αττικής της Α.Ε.Α.Ε., όπου και εξελέγη, έχοντας μια επιτυχημένη δημιουργική θητεία ως Πρόεδρός της. Μπράβο Αποστόλη μου, για την εμπιστοσύνη την οποία έχεις κερδίσει από τους συναδέλφους μας και θέλω να πιστεύω ότι αν μου δινόταν η δυνατότητα συμμετοχής σε αυτές, θα τύγχανα ανάλογης τύχης ώστε προσφέρουμε από κοινού στους αθλητές συναδέλφους μας. Τέλος, δηλώνω ότι θα συνεχίσω να προσφέρω στον αθλητισμό, Αστυνομικό και μη, γιατί αυτό είναι το DNA και στην κουλτούρα μου ως άνθρωπος και ας μην αποτελώ πλέον μέρος του συστήματος»

Πηγή:  nantiareport.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis