Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:14 | 10/12/2015

Συνελήφθησαν χθες στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης, μέλη συμμορίας που διακινούσαν ναρκωτικά. Οι δράστες δεν παραδώθηκαν αμέσως με αποτέλεσμα τα αστυνομικά οχήματα να τους «κυνηγάνε» στους δρόμους της πόλης και η καταδίωξη να αποκτήσει κινηματογραφικά στοιχεία.

Χθες το απόγευμα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, εντόπισαν και ακινητοποίησαν για έλεγχο στην περιοχή της Μενεμένης, ένα  αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν ένας 35χρονος με μιαν 22χρονη. Ενώ στο κέντρο της πόλης, ακινητοποίησαν ένα αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε ένας 30χρονος αλλοδαπός. Οι δράστες και στις δύο περιπτώσεις, στην προσπάθεια τους να αποφύγουν τον έλεγχο και τη σύλληψη, πραγματοποίησαν επικίνδυνους ελιγμούς και προσέκρουσαν στα υπηρεσιακά οχήματα προκαλώντας φθορές.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στις συλλήψεις του 35χρονου, της 22χρονης και του 30χρονου αλλοδαπού. Το τέταρτο μέλος της συμμορίας, μια 61χρονη γυναίκα, εντοπίστηκε  χθες το βράδυ στην κατοικία της, στην Καλλικράτεια Χαλκιδικής, την οποία χρησιμοποιούσαν σαν μία από τις βάσεις για τις παράνομες δραστηριότητές τους και τα υπόλοιπα μέλη της σπείρας.

Στην κατοχή των δραστών αλλά και σε έρευνα που ακολούθησε στις οικίες τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά: 8 δέματα κάνναβης συνολικού βάρους 5.277,20 γραμμαρίων, 11 δέματα κοκαΐνης συνολικού βάρους 305,7 γραμμαρίων, 1 μικροδέμα ηρωίνης συνολικού βάρους 0,2 γραμμαρίων, 1 δέμα άγνωστης λευκής σκόνης συνολικού βάρους 28,3 γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των 8.410 ευρώ, προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών, 10 κινητά τηλέφωνα, 5 ζυγαριές ακριβείας, 1 αστυνομική ράβδος (γκλοπ), 1 μεταλλικός κονιορτοποιητής κάνναβης και σημειωματάριο με ιδιόχειρες σημειώσεις. Επίσης, κατασχέθηκαν και τα δυο αυτοκίνητα που χρησιμοποιούσαν ως μέσο διευκόλυνσης μεταφοράς και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

katasxemena

www.seleo.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis