Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:20 | 07/12/2014
 
Είναι εμετικό, η Ελληνική κοινωνία να «επικροτεί » δημόσια μια on line αυτοκτονία … «κύριοι»
 
Αναρωτηθείτε , όσοι διαμορφώσατε και διατηρείτε αυτήν την κατάσταση εάν  «ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ»
 
Η υφιστάμενη κατάσταση που διαμορφώθηκε (από τα «ζόμπι» της Πλατείας Εξαρχείων και όχι μόνο ) , ολοκλήρωσε το έγκλημα .
 
Παγίδεψε την ψυχολογία ενός παιδιού σε μια κατεύθυνση  «απόρριψης της ίδιας του της ζωής », από την οποία ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ γιατί θα προδώσει ( κατ αυτόν ) όλους και όλα όσα στηρίχθηκαν έντεχνα , στην αυτοθυσία του – αυτοκτονία του.
 
Δεν πρόκειται πλέον για απεργία πείνας, αλλά, για παρακίνηση σε ( εν εξελίξει ) αυτοκτονία .
 
Με άλλα λόγια κύριοι, ΠΡΑΓΜΑΤΏΣΑΤΕ (μεθοδευμένα) την αντικειμενική και υποκειμενική υπόσταση του άρθρου 301 του Ποινικού κώδικα ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ « ..  Όποιος με πρόθεση κατέπεισε άλλον να αυτοκτονήσει, αν τελέστηκε η αυτοκτονία ή έγινε απόπειρά της, καθώς και όποιος έδωσε βοήθεια κατ’ αυτήν, τιμωρείται με φυλάκιση »
 
«Κύριοι», συνήγοροι, γονείς και « φίλοι » του Ρωμανού ( του όποιου Ρωμανού )  , με την στάση σας παρακινήσατε και παρακινείτε , ένα παιδί , να απαρνηθεί την ζωή του.
 
ΓΙΑΤΙ;;
 
Για να «πείσετε » για το ορθό των απόψεών σας; για να προκληθεί η αναρχία και να καταστραφεί η περιουσία του κοσμάκη; Για το δικαίωμα στην εκπαίδευση του ( που είχε ήδη εξασφαλιστεί );  Για να τα σπάσουν οι μπαχαλάκηδες on line στα δελτία των 8;
 
Δεν φάνηκε να εκλιπαρείτε για την ζωή του, να αγωνιάτε για την υγεία του. Δεν είδαμε και εσείς να κάνατε «απεργία πείνας» για τα δικαιώματά του.
 
Η πίεση που του ασκείτε απ όλη την υφιστάμενη κατάσταση, τον σκοτώνει και εσείς το επικροτείτε.
 
Με τον ζόρι κάποιοι θέλετε «να φτιάξετε έναν ήρωα », μόνο που για να τον «φτιάξετε», πρέπει να τον «σκοτώσετε».
 
Μηδενική ανοχή στην «τρέλα» κύριοι.
 
Κανείς και για κανέναν λόγο δεν έχει το δικαίωμα να «αναγκάσει» ή να παρακινήσει κάποιον να αυτοκτονήσει, πόσο μάλιστα ένα παιδί .
 
Κανείς και για κανέναν λόγο δεν έχει το δικαίωμα να θέσει σε κίνδυνο μια ανθρώπινη ζωή  ενός παιδιού, χάριν σκοπιμοτήτων.
 
Η ανθρώπινη ζωή είναι ΠΑΝΩ από όλα ….. και το μόνο πράγμα που μπορεί να την προστατεύει στην παρούσα, είναι ο νόμος.
 
Παρακαλούμε  τον πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, να εξετάσει το ενδεχόμενο, να χορηγήσει ΧΑΡH στον  φοιτητή Νίκο Ρωμανό ( ενδεχομένως και στους συγκατηγορούμενούς του ) αλλά,  και στον ειδικό φρουρό Επαμεινώνδα ΚΟΡΚΟΝΕΑ.
 
Η αρμοδιότητα αυτή ασκείται ως γνωστόν, ύστερα από πρόταση του Υπουργού Δικαιοσύνης και γνώμη (απλή και όχι σύμφωνη) του Συμβουλίου Χαρίτων. (άρθρο 47 παρ. 1 Συντάγματος )
 
ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
 
 
ΣΧΟΛΙΟ POLICENET: Ως γνωστόν, στο Policenet φιλοξενούνται όλες οι απόψεις. Με τον τρόπο αυτό επιδιώκουμε τη καλύτερη δυνατή ενημέρωση και στηρίζουμε την τεράστια (κατά τη δική μας ταπεινή άποψη) αξία της πολυφωνίας.
 
Διαβάζοντας όμως το παραπάνω άρθρο θέλουμε να εκφράσουμε και την δική μας πεποίθηση, σύμφωνα με την οποία σε καμία περίπτωση δεν μπορεί και δεν πρέπει να δωθεί ΧΑΡΗ σε σκληρούς ποινικούς καοποιούς οι οποίοι χωρίς κανένα σεβασμό προς τον ελληνικό νόμο διέπρεξαν σοβαρότατα αδικήματα, για τα οποία και καταδικάστηκαν.
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis