Τι θα λέγατε για μια «ολική» Δημοσκόπηση απόλυτα αμερόληπτη;;
Με σκοπό να μας απαλλάξουμε, από την επίδραση των δημοσκοπήσεων, από το «άγχος της αναμονής» και την παραπλάνηση, με σκοπό να «κερδίσουμε» ως κοινωνία από την ανεπηρέαστη και απερίσπαστη στάθμιση και αξιολόγηση όλων όσων ορίζουν το μέλλον μας ... προβλέψαμε μέσα από την παρακάτω τακτική.
Ταυτότητα της έρευνας:
1. Οι εκατό τελευταίες Δημοσκοπήσεις που έχουν δημοσιευτεί σε διαδίκτυο και γενικά σε όλα τα ΜΜΕ με την μεγαλύτερη δημοσιότητα.
2. Η ανά μήνα ένδειξη, της κοινής συνισταμένης των όπως προέκυπτε άμα με την εμφάνιση τους, από 1η Ιανουαρίου 2013, ως σταθερά τάσης.
3. Μέσος όρος ποσοστιαίας ταλάντωσης ανά κόμμα, ανά τρίμηνο, με αρχή γενομένης από την 18η Ιουνίου 2012, έως την 9η Ιανουαρίου 2015.
4. Σύγκριση γίνεται επίσης ( του ποσοστού κάθε κόμματος), με το άθροισμα του ποσοστού που είχαν τα κόμματα του εκλογικού συνασπισμού στο κάθε προηγούμενο σύνολο δημοσκοπήσεων , κ.ο.κ
5. Με βάση το υπόλοιπο της προεκλογικής περιόδου, το σφάλμα ορίζεται στο συν/πλην 0,8%
Προέκυψε :
ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ : 29,7
ΝΔ : 26,3
ΑΝΕΛ: 7,1
ΚΚΕ : 7,1
ΠΑΣΟΚ : 6,3
ΠΟΤΑΜΙ: 5,6
Χ.Α : 3,7
ΔΗΜ.ΑΡ : 3,5
ΚΙΝΗΜΑ Δ.Σ : 3,1
ΛΑΟΣ: 2,7
ΑΝΤΑΡΣΥΑ : 1,8
Συμπεράσματα: Αύξηση του πλέον συγκρουσιακού αντιμνημονιακού μετώπου. Αναδεικνύεται η ανάγκη για μια νέα σχέση με την Ευρωπαϊκή Ένωση την οποία θεωρούν εφικτή . Κυβέρνηση συνεργασίας με ισορροπίες.
Τελικό συμπέρασμα : Μοναδικό ζητούμενο η ριζική αλλαγή της «εξάρτησης» από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Με βάση την ανωτέρω τακτική, ο καθένας μπορεί να κάνει την δική του πρόβλεψη, στηριζόμενος με την λογική της «κοινής συνισταμένης » στις τελευταίες δημοσκοπήσεις.
ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ