Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:05 | 18/09/2015

Η πολιτική γκάφα όπως την χαρακτηρίζουν ακόμα και στελέχη της Χρυσής Αυγής της κυνικής ομολογίας του Νίκου Μιχαλολιάκου ότι η ΧΑ αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα έβαλε εκ νέου τον Ηλία Κασιδιάρη απέναντι στον αρχηγό της οργάνωσης.

Άλλωστε ο Κασιδιάρης δεν είχε κρύψει ποτέ τις προσωπικές του φιλοδοξίες τις οποίες μάλιστα είχε ξεδιπλώσει (δημιουργώντας εκνευρισμό) κατά την πολύμηνη προφυλάκιση του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Και κατά την διάρκεια πάντως αυτής της προεκλογικής περιόδου ο υποψήφιος βουλευτής της ΧΑ εξακολουθεί να κινείται αυτόνομα διατρέχοντας την Ελλάδα από άκρη σε άκρη. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες είναι αρεστός στο εκλογικό κοινό της οργάνωσης περισσότερο και από τον τυπικά δεύτερο στην κομματική επετηρίδα (υπαρχηγό) Χρήστο Παππά.

Η αποτρόπαια δήλωση του Νίκου Μιχαλολιάκου αναζωπύρωσε τις εσωκομματικές εστίες έντασης. Ο ίδιος έσπευσε να υποβαθμίσει τις εντυπώσεις εκδίδοντας διορθωτική δήλωση ωστόσο έκδηλη είναι η ανησυχία μήπως η ομολογία του γραμματέα της ΧΑ προκαλέσει απώλειες ψήφων.

Στελέχη του κόμματος ομολογούσαν ότι οι δηλώσεις του γραμματέα ήταν επιπόλαιες «εκτός τόπου και χρόνου» και έκαναν λόγο για πολιτικό αυτογκόλ λίγα 24ωρα πριν το άνοιγμα της κάλπης. Άλλοι πάντως είχαν διαφορετική άποψη και υπενθύμιζαν ότι οι επιθέσεις και οι αποκαλύψεις κατά της ΧΑ συσπειρώνουν τους ψηφοφόρους της.

Κατά πληροφορίες εκτός από τη χθεσινές διευκρινίσεις υπήρξε συνεδρίαση του πολιτικού Συμβουλίου της Χρυσής Αυγής στην οποία μετέχουν εκτός από τον Νίκο Μιχαλολιάκο και τον Χρήστο Παππά οι Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος και Αρτέμης Ματθαιόπουλος.

http://www.thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis