Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:14 | 16/05/2022

Με στόχο τα παιδιά του σήμερα να γίνουν οι σωστοί οδηγοί του αύριο, με σεβασμό και αγάπη για τη ζωή και τον συνάνθρωπο, το προσωπικό της Τροχαίας Αγίου Νικολάου «ανηφόρισε» στο Οροπέδιο Λασιθίου στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων δράσεων κυκλοφοριακής αγωγής.

Τόσο ο διοικητής κ. Πέτρος Ζερβάκης όσο και συνάδελφοι του είχαν τη χαρά να βρεθούν για πρώτη φορά κοντά σε μικρούς και μεγαλύτερους μαθητές σχολείων του Οροπεδίου, να συνομιλήσουν μαζί τους και να τους βάλουν στο «πνεύμα» της σωστής οδηγικής συμπεριφοράς και ασφάλειας.

Δράση κυκλοφοριακής αγωγής

Μία δράση που σε επίπεδο Οροπεδίου Λασιθίου θα έχει και συνέχεια. Η ανταπόκριση των μαθητών ήταν μεγάλη και ενθουσιώδης, το σίγουρο είναι όμως ότι το χάρηκαν τόσο οι εκπαιδευτικοί όσο και οι γονείς. Δεν ήταν μάλιστα λίγοι εκείνοι που επιδοκίμαζαν την συγκεκριμένη κίνηση, τονίζοντας ότι πολλοί «ξεχνούν» το Οροπέδιο Λασιθίου από διάφορες δράσεις επειδή είναι ορεινή περιοχή.

Δράση κυκλοφοριακής αγωγής

Και για τον διοικητή της Τροχαίας Αγίου Νικολάου όμως αυτή η «εξόρμηση» με την ομάδα του είχε και συναισθηματική φόρτιση αφού βρέθηκε στον τόπο καταγωγής του και η συγκίνηση ήταν διπλή.

Δράση κυκλοφοριακής αγωγής

Το πρόγραμμα παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό 73 μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Γεωργίου, 70 μαθητές του Γυμνασίου και Λυκείου Τζερμιάδων και 34 μικροί μας φίλοι του νηπιαγωγείου Τζερμιάδων.

Δράση κυκλοφοριακής αγωγής

Δράση κυκλοφοριακής αγωγής

Δράση κυκλοφοριακής αγωγής

Δράσεις κυκλοφοριακής αγωγής

cretalive.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis