Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:29 | 22/12/2015

Σοκάρει το φρικτό έγκλημα που αποκαλύφθηκε στα Χανιά! Ένας 55χρονος άνδρας έσφαξε την 77χρονη μητέρα του στο χωριό Σκινέ και στη συνέχεια αυτοκτόνησε με κυνηγετική καραμπίνα!

Το αποτρόπαιο έγκλημα αποκαλύφθηκε αργά το απόγευμα της Δευτέρας (21/12), όταν οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν από συγγενικά πρόσωπα των δύο θυμάτων. Μετέβησαν στην οικία της 77χρονης γυναίκας και βρέθηκαν μπροστά σε ένα εφιαλτικό σκηνικό. Η άτυχη ηλικιωμένη ήταν νεκρή, φέροντας σύμφωνα με πληροφορίες πολλαπλά τραύματα, ενώ δίπλα της ήταν ο φονιάς και γιος της, ο οποίος είχε αυτοπυροβοληθεί με την κυνηγετική καραμπίνα...

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr ο δράστης και αυτόχειρας αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ενώ κατά το παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική.

Στο σημείο έφτασε ο ιατροδικαστής, ανώτεροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. και εμπειρογνώμονες, οι οποίοι και θα ρίξουν φως στα αίτια της απίστευτης αυτής τραγωδίας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως μάνα και γιος ζούσαν μαζί ενώ ο πατέρας και σύζυγος των θυμάτων δεν βρίσκεται εν ζωή...

 

ekriti.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis