Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:44 | 28/12/2014

Μαζί με το καταγραφικό και τους φορητούς ασυρμάτους, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν 1.015 ευρώ ως προερχόμενα από την διεξαγωγή του απαγορευμένου παιχνιδιού, 540 μάρκες και τέσσερις τράπουλες

Άδεια ίδρυσης και λειτουργίας του καταστήματός του μπορεί να μην είχε ο 47χρονος ιδιοκτήτης μιας καφετέριας στο Ηράκλειο, διέθετε όμως πλήρη εξοπλισμό για τη λειτουργία παράνομου καζίνο σε χώρο που είχε διαμορφώσει ειδικά! 

Μάλιστα, είχε εγκαταστήσει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης με καταγραφικό μηχάνημα, χωρίς να έχει ούτε γι’ αυτό την απαιτούμενη άδεια, ενώ με τέσσερις φορητούς ασυρμάτους οι «τσιλιαδόροι» τον ειδοποιούσαν για τυχόν επικείμενους ελέγχους! Ωστόσο, οι άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. κατάφεραν να ξεπεράσουν τα μέτρα ασφαλείας και να συλλάβουν επ’ αυτοφώρω πέντε Έλληνες και δυο Αλβανούς θαμώνες ηλικίας από 26 ως 63 χρόνων που έπαιζαν το απαγορευμένο τυχερό παιχνίδι πόκερ Texas Hold ‘em.

Μαζί με το καταγραφικό και τους φορητούς ασυρμάτους, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν 1.015 ευρώ ως προερχόμενα από την διεξαγωγή του απαγορευμένου παιχνιδιού, 540 μάρκες και τέσσερις τράπουλες. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενοι για παραβάσεις της νομοθεσίας περί παιγνίων, ενώ ο 47χρονος ιδιοκτήτης βαρύνεται και με κατηγορίες περί παραβίασης προσωπικών δεδομένων και περί λειτουργίας του καταστήματος.

Πηγή: protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis