Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αφγανός βρίσκονταν στον 3ο όροφο του νοσοκομείου, βγήκε σε ένα μπαλκόνι και άρχισε να φωνάζει ότι θα αυτοκτονήσει. Μάλιστα έφτασε μέχρι τη σκαλωσιά που υπήρχε καθώς στο νοσοκομείο γίνονται εργασίες.

Επί τόπου έσπευσαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πειραιά, που ανέβηκαν μέχρι τον 2ο όροφο του νοσοκομείου και επιχειρούσαν να τον μεταπείσουν.

 

Κάποια στιγμή, την ώρα που όλα έδειχνα ότι θα έκανε πράξη την απειλή του, οι αστυνομικοί πρόλαβαν και τον άρπαξαν κυριολεκτικά στον... αέρα, πριν συμβεί κάτι μοιραίο.

Μιλώντας στο Reader.gr ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά, Σπύρος Λιότσος, σημείωσε: «Είναι ένα από τα πολλά παραδείγματα που οι αστυνομικοί δρουν με αυταπάρνηση. Το είδατε, άλλωστε, και νωρίς το πρωί με την πυρκαγιά στο διαμέρισμα της οδού Κολοκοτρώνη που έσωσαν το ηλικιωμένο ζευγάρι. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Συγχαρητήρια στους συναδέλφους και να ξέρουν οι πολίτες ότι είμαστε πάντα δίπλα τους, με αυταπάρνηση και με γνώμονα την προστασία της κοινωνίας».

Πηγή:  reader.gr