Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:14 | 13/01/2022

Ανατριχιαστικό βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία του Σιάτλ.

Οι αστυνομικοί κλήθηκαν για μια διάρρηξη και όταν έφτασαν στο σημείο είδαν έναν άνδρα που ήταν ύποπτος. Ήταν γυμνός, ξυπόλητος και είχε μια πετσέτα τυλιγμένη γύρω από τους γοφούς του. Στο χέρι του βαστούσε μια μεγάλη ματσέτα.

Του ζήτησαν να σταματήσει αλλά εκείνος άρχισε να τρέχει στην άκρη του δρόμου. Η κάμερα που είναι προσαρμοσμένη στη στολή του ενός αστυνομικού καταγράφει την καταδίωξη. Δίπλα του ένας άλλος αστυνομικός μαζί με τον αστυνομικό του σκύλο. Ένα μεγάλο λυκόσκυλο με το όνομα «Τζεντάϊ». 

Όπως φαίνεται όταν τον πλησιάζει ο άνδρας με τον σκύλο ο ύποπτος σταματάει και κραδαίνει τη ματσέτα του και στη συνέχεια ξανατρέχει. Κάποια στιγμή ο ένας αστυνομικός αφήνει το σκύλο ελεύθερο και του δίνει εντολή να τον ακινητοποιήσει.

Σκότωσε εν ψυχρώ τον σκύλο

Το σκυλί ορμάει και εγκλωβίζει τον ημίγυμνο άνδρα. Τότε εκείνος με μανία και μίσος αρχίζει να καρφώνει τη ματσέτα στα πλευρά του Τζεντάϊ πολλές φορές. Το λυκόσκυλο σωριάζεται νεκρό στο έδαφος σχεδόν αμέσως.

Την ίδια στιγμή του ορμάει και ο ένας από τους αστυνομικούς στον οποίο καταφέρνει ένα βαρύ χτύπημα και τον τραυματίζει. Τότε ο δεύτερος αστυνομικός πυροβολεί και τραυματίζει θανάσιμα τον ύποπτο άνδρα.

in.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis