Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:59 | 10/11/2020

 

ΘΕΜΑ: «ΑΡΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΑΔΕΙΩΝ-ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ».

Συνάδελφοι,

Από την αρχή της εμφάνισης της πανδημίας, έως τη δεδομένη χρονική στιγμή που η έξαρση του ιού ανάγκασε την πολιτεία να λάβει εκ νέου επαχθή μέτρα σε όλη τη χώρα, ο Έλληνας αστυνομικός επωμίστηκε και επωμίζεται το βάρος της αποτροπής της διασποράς του ιού και του ελέγχου, ερχόμενος καθημερινά σε επαφή με όλες σχεδόν τις κοινωνικές ομάδες, με αμέτρητους συναδέλφους μας να έχουν νοσήσει από τον ιό, πάνω στην προσπάθειά τους να περιορίσουν την έξαρση αυτού.

Όπως είναι γνωστό, δεν έλαβε κάποιο επίδομα, όπως πολύ σωστά έλαβαν άλλες ομάδες εργαζόμενων που επιφορτίστηκαν με την διαχείριση και τον έλεγχο της πανδημίας.

Αντ΄αυτού, σε αυτή τη δεύτερη έξαρση της πανδημίας, η φυσική μας ηγεσία αποφάσισε εκ νέου την αναστολή των αδειών του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, με αποτέλεσμα τη διάθεση σε υπηρεσία του συνόλου σχεδόν του αστυνομικού προσωπικού, την ίδια ώρα που στον υπόλοιπο δημόσιο τομέα, εφαρμόζεται η εργασία εκ περιτροπής, το μειωμένο ωράριο, η τηλεργασία, η εργασία με ραντεβού κ.α.

Κατόπιν αυτών, παρακαλούμε όπως προβείτε σε όλες εκείνες τις ενέργειες που απαιτούνται και έχετε υποχρέωση, προκειμένου να αρθεί άμεσα η απόφαση για την αναστολή των αδειών και παράλληλα να αιτηθείτε επίδομα για την επιβράβευση του Έλληνα αστυνομικού όπως οφείλετε, αφουγκραζόμενοι τους χιλιάδες εργαζομένους συναδέλφους μας σε όλη τη χώρα.

Εάν ακόμα εμμένετε στους ισχυρισμούς σας « δεν είναι ακόμα η ώρα για επίδομα-δεν είμαστε επαίτες», παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε ποιος είναι ο κατάλληλος χρόνος για εσάς προκειμένου να ενημερώσουμε τα μέλη μας.

ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

ΝΤΕΛΗΣ Χρήστος

Ο Γεν. Γραμματέας

 

ΨΕΒΕΔΟΥΡΟΣ Παναγιώτης

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis