Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:14 | 20/09/2016

«Βίος και πολιτεία» είναι δυο αδέλφια από την ευρύτερη περιοχή της Βόνιτσας, που ο ένας απείλησε έναν συγχωριανό του πυροβολώντας. Κατά τις έρευνες για τον εντοπισμό του συνελήφθη ο άλλος με ναρκωτικά, παράνομο οπλισμό και λαθραίο καπνό!

Όλα ξεκίνησαν από την καταγγελία ενός 45χρονου ότι τα δύο αδέλφια ηλικίας 45 και 39 χρόνων με τα οποία έχει διαφορές του τηλεφώνησαν μέσα στη νύχτα και τον απείλησαν. Λίγες ώρες αργότερα, συναντήθηκε στο Μοναστηράκι Βόνιτσας με τον μεγαλύτερο αδελφό, ο οποίος τον εξύβρισε και έβγαλε όπλο με το οποίο πυροβόλησε τρεις φορές στον αέρα για να τον εκφοβίσει.

Άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος αναζήτησαν τον δράστη, αλλά είχε εξαφανιστεί. Κατά τις έρευνες που έκαναν για να τον εντοπίσουν, όμως, ανακάλυψαν στο σπίτι του 39χρονου αδελφού του 14 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης μαζί με αρκετούς σπόρους, ένα χασισόδεντρο, 400 γραμμάρια αδασμολόγητου χύμα καπνού, καθώς και μία βαλλίστρα με τέσσερα βέλη, ένα κυνηγετικό όπλο χωρίς την σχετική άδεια και ένδεκα κάλυκες κυνηγετικού όπλου.

Ο 39χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λευκάδας με κατηγορίες για απειλή, παράβαση των νόμων περί όπλων και περί ναρκωτικών και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα, ενώ οι έρευνες για τον  εντοπισμό του 45χρονου αδελφού του συνεχίζονται.

 

www.protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis