Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:29 | 07/09/2016

Στα Τρίκαλα, τερματίστηκε ο «πονοκέφαλος» περιπτεράδων της χώρας.

Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr μοιραία αποδείχθηκε σήμερα το μεσημέρι για 33χρονο αριθμομνήμονα απατεώνα, η προσπάθεια εξαπάτησης Τρικαλινού περιπτερά.

Ο περιπτεράς αντιλήφθηκε τι ακριβώς επιχειρούσε ο 33χρονος και ειδοποίησε την Αστυνομία και λίγη ώρα αργότερα Αστυνομικοί της Ασφάλειας Τρικάλων, περνούσαν χειροπέδες στον 33χρονο και τον οδηγούσαν στην Εισαγγελέα Τρικάλων.

Μετά την απολογία του, ο 33χρονος αφέθηκε ελεύθερος και ορίστηκε τακτική δικάσιμος για την ερχόμενη Παρασκευή.

Χθες το απόγευμα, ο 33χρονος, προσποιούμενος τον πελάτη ζήτησε από 3 περίπτερα να αγοράσει προπληρωμένες κάρτες για διαδικτυακή χρήση αξίας 100 ευρώ η κάθε μία προκειμένου να στοιχηματίσει μέσω ΄Ιντερνετ…

Κατά την έκδοση των καρτών, προφασιζόμενος ότι ξέχασε τα χρήματα δεν αγόραζε τις κάρτες αλλά κατάφερνε ως αριθμομνήμονας να αποτυπώνει τον 16ψήφιο κωδικό της κάρτας που λίγο αργότερα ενεργοποιούσε με αποτέλεσμα το κόστος να το χρεώνονται οι περιπτεράδες.

Τις 2 κάρτες τις ενεργοποίησε, αλλά ο 3ος περιπτεράς αντιλήφθηκε τι πήγε να συμβεί και ο 33χρονος που φέρεται να είχε παρόμοια δράση σε πολλές περιοχές  της χώρας, είναι πλέον αντιμέτωπος με την Δικαιοσύνη.

Διαβάστε περισσότερα στο trikalanews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis