Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:15 | 03/01/2022
Ποινή φυλάκισης ενός έτους με αναστολή επέβαλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου στην 27χρονη που "σούφρωσε" την τσάντα με τα 1300 ευρώ από την σύζυγο πρώην βουλευτή, τα οποία, όπως έγραψε το Cretalive, είχε κρύψει στην πάνα του μωρού!
 Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για την μητέρα του 3χρονου κοριτσιού που είχε εντοπιστεί στις αρχές Δεκεμβρίου μέσα σε χαρτόκουτα, στο πάρκο του Θεοτοκόπουλου, υπόθεση για την οποία είχε επιβληθεί στον πατέρα της οικογένειας φυλάκιση 15 μηνών, με αναστολή.
 
Να σημειωθεί ότι η κατηγορούμενη δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, ωστόσο, όπως έγινε γνωστό, είχε διαπράξει την κλοπή κρατώντας το μωρό στην αγκαλιά.
Κάμερα ασφαλείας από το σημείο έδειξε την 27χρονη να ρίχνει την τσάντα στο έδαφος ενώ η νόμιμη κάτοχός της έπινε αμέριμνη τον καφέ της. Στην συνέχεια, αφού βεβαιώθηκε ότι δεν την είχαν αντιληφθεί, άρπαξε, την τσάντα, πήρε τα χρήματα, τα έκρυψε στην πανα του μωρού και πέταξε την τσάντα με όλα τα έγγραφα σε κάδο απορριμμάτων. 
Όταν μάλιστα η παθούσα εντόπισε την άδεια από χρήματα τσάντα, η 27χρονη έκανε την αδιάφορη. 
Ακόμα και όταν οι άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. την οδήγησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο, επέμενε να υποστηρίζει ότι δεν έχει καμία εμπλοκή με την κλοπή! 
Το μωρό όμως, που την "βοήθησε" να αρπάξει την τσάντα, ήταν και αυτό που "οδήγησε" στην σύλληψή της. Και αυτό γιατί με αφορμή το κλάμα του μωρού, οι αστυνομικοί θέλησαν να της δώσουν τα πράγματα που είχε στην κατοχή της όταν την προσήγαγαν. Εκεί ήταν που αποκαλύφθηκε το "πλούσιο" περιεχόμενο της πάνας! 
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis