Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:44 | 22/10/2021

Συνάντηση με τον Διευθυντή του Αffidea Κρήτης - Ιατρικού Κρήτης κ. Κεφαλογιάννη Εμμανουήλ πραγματοποίησε το προεδρείο της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Κρήτης ένεκα και των υγειονομικών κινδύνων που διατρέχουν οι Αστυνομικοί την τρέχουσα χρονική περίοδο της πανδημίας, οι οποίοι βρίσκονται τα τελευταία δύο χρόνια εκτεθειμένοι στην πρώτη γραμμή της μάχης για τον περιορισμό της διάδοσης του Κορωνοϊού.

Η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Περιφέρειας Κρήτης ευχαρίστησε θερμά τον κ. Κεφαλογιάννη για την προσφορά – έκπτωση προς όλα τα μέλη του σωματείου μας στα διαγνωστικά κέντρα Affidea Χανίων και Ηρακλείου, τόσο για εξετάσεις που καλύπτονται από την συνταγογράφηση μέσω ασφαλιστικού φορέα ταμείου νομικών – ΕΟΠΥΥ, όσο και στις εξετάσεις που δεν καλύπτονται από την συνταγογράφηση του ΕΟΠΥΥ καθώς και για εξετάσεις σχετικά με τον Covid-19 : μοριακό έλεγχο PCR, Rapid test, Test αντισωμάτων.

Είναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς, σε τέτοιες επικίνδυνες καταστάσεις που το αγαθό της υγείας διακυβεύεται, να υπάρχουν άνθρωποι με ενσυναίσθηση, που ενδιαφέρονται για τον συνάνθρωπο τους και ιδίως για εκείνους που βρίσκονται σε άμεσο κίνδυνο προσβολής της υγείας τους από τον ιό, λόγω των καθημερινών συναναστροφών τους, ένεκα της φύσεως της εργασίας τους.

Δείτε παρακάτω την έκπτωση ...

 
proedr genGram
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis