Έκρηξη εμπρηστικού μηχανισμού στο γραφείο του βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Καλλιάνου

Έκρηξη εμπρηστικού μηχανισμού στο γραφείο του βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Καλλιάνου

Στη 01:00 περίπου τα ξημερώματα άγνωστοι τοποθέτησαν και πυροδότησαν εμπρηστικό μηχανισμό που αποτελείτο από μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό, στην είσοδο πολυκατοικίας, όπου στεγάζεται το πολιτικό γραφείο του βουλευτή της ΝΔ και μετεωρολόγου Γιάννη Καλλιάνουστη Λ. Αλίμου στην Αργυρούπολη,  με αποτέλεσμα να προκαλέσουν ζημιές, όπως ανέφερε ο ίδιος σε ανάρτηση του στο facebook.

Αναλυτικά η ανάρτηση

Εχθροί της Δημοκρατίας προσπάθησαν να κάψουν απόψε το πολιτικό μου γραφείο. Τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό στην κυρία είσοδο με αποτέλεσμα να στραβώσουν τα σίδερα της πόρτας και να σπάσουν τα τζάμια. Υλικές ζημιές προκλήθηκαν και σε απόσταση 3 μέτρων από την πόρτα. Το συμβάν έγινε σήμερα περίπου στις 00.50.
 
Έχουν δώσει καταθέσεις οι γείτονες και εγώ αλλά για κακή τύχη των εχθρών της Δημοκρατίας υπάρχουν πολλές κάμερες στα γύρω μαγαζιά. Οι κάμερες θα μελετηθούν διεξοδικά από τα αρμόδια τμήματα της αστυνομίας με αποτέλεσμα αυτοί που θέλησαν να κάψουν το πολιτικό μου γραφείο να οδηγηθούν άμεσα στη δικαιοσύνη.
 
Ευχαριστώ θερμά την Ελληνική Αστυνομία και όλα τα αρμόδια τμήματα της διότι αμέσως μετά το συμβάν έσπευσαν στο γραφείο μου ώστε να ξεκινήσει το γρηγορότερο η έρευνα τους.
 
Στη Δημοκρατία δεν χωράνε τέτοιες πρακτικές εκφοβισμού.