Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:00 | 04/02/2015

 

Χαροπαλεύουν οι 8 από τους 15 τραυματίες - Πανικός στο σημείο με τους κατοίκους της περιοχής να προσπαθούν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες - Διαλύθηκαν τα πάντα στο καφενείο...

Η έκρηξη φιάλης υγραερίου σημειώθηκε λίγο πριν τις 12.00 το μεσημέρι σε καφενείο στο Λουτρό της Αμφιλοχίας. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τραυματίες που μεταφέρονται στο Κ.Υ. της Αμφιλοχίας και στα νοσοκομεία του Αγρινίου και της Αρτας.

Σύμφωνα με άτυπη ενημέρωση από τον δήμο Αμφιλοχίας υπήρξε έκρηξη φιάλης προπανίου ή υγραερίου, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 15 άτομα, που βρίσκονταν μέσα στο καφενείο και στον διπλανό φούρνο.

Η κατάσταση των τραυματιών δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμη με τους συγγενείς τους ανησυχούν και να ζητούν πληροφορίες. Τα αίτια της έκρηξης δεν έχουν αποσαγηνιστεί. Στο σημείο βρίσκονται ασθενοφόρα και αστυνομικές δυνάμεις που έχουν αποκλείσει την περιοχή.

Όπως θα δείτε στο επόμενο βίντεο, το καφενείο θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο, με τους κατοίκους της περιοχής να προσπαθούν να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες...

 

Πηγή: agriniopress.gr   newsit.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis