Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
07:57 | 11/10/2017

Μετά την δημοσίευση του πρώην εκπροσώπου της ΠΟΑΣΥ στα συμβούλια μεταθέσεων την τελευταία ημέρα της προβλεπόμενης προθεσμίας έκδοσης των συμπληρωματικών μεταθέσεων, που έκανε λόγο για την αναδιάρθρωση, η οποία βέβαια κατέβηκα μετά από λίγο.... για άγνωστο λόγο, υπήρξαν κάτι δημοσιεύσεις από αστυνομικά σάιτ που έλεγαν το προφανές, το οποίο μόνο εμείς αναφέραμε και όλοι οι υπόλοιποι απλοί παρατηρητές για τους δικούς τους λόγους, ότι η καθυστέρηση οφείλεται στις εκλογές της ΠΟΑΣΥ και ουδείς άλλος τοποθετήθηκε επί του θέματος.

Καταρχήν είχαμε πει και τότε ότι είναι απαράδεκτο εμείς οι ίδιοι που προστατεύουμε τους συναδέλφους μας να καταστρατηγούμε τα ΠΔ.

Μάλιστα διαβάσαμε από κατέχοντες υψηλές θέσεις σε ενώσεις ότι σημασία έχει να βγουν θέσεις και όχι οι ημερομηνίες του ΠΔ.

"Λόγια σοβαρών συνδικαλιστών"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αντιεξουσιαστές επιτέθηκαν σε αστυνομικούς της Ασφάλειας

Οι εκλογές τελείωσαν και έχουν περάσει σχεδόν δύο βδομάδες και ακόμα περιμένουμε.

Κάτι ψευτοανακοινώσεις σε ομάδες όχι τώρα όχι μετά, όχι Τρίτη, όχι Πέμπτη.

Μάλλον για Πέμπτη πάμε.

Και λέμε μάλλον διότι εδώ και 21 μέρες από τότε που καταστρατηγήθηκε το ΠΔ η Ομοσπονδία μας δεν εξέδωσε ούτε μία ανακοίνωση ενημέρωσης προς τους χιλιάδες συναδέλφους που αναμένουν, αλλά δεν έκανε ούτε μία καταγγελία για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα.

Η σιωπή βέβαια δηλωνει ξεκάθαρη ενοχή στο όλο ζήτημα.

Να είστε βέβαιοι συνάδελφοι ότι αν τα μηδενικά πάνε σύννεφο, θα ξεκινήσουν οι κατά τόπους υποστηρικτές της ΠΟΑΣΥ να κατηγορούν τις τοπικές ενώσεις τους για τις ελάχιστες θέσεις, ανεξάρτητα αν ο εκπρόσωπος είναι της ΠΟΑΣΥ και η ευθύνη της Ομοσπονδίας, όπως άλλωστε έχουν κάνει και κατά το παρελθόν για να δηλώσουν τυφλή πίστη στα συμφέροντα.

Αν βγουν κάποιες θέσεις θα μιλάνε για τεράστια επιτυχία και ότι κάτι ήξερε η ΠΟΑΣΥ και ανέμενε και μπράβο στον Προεδρο μπλα μπλα μπλα

Επειδή έχουμε χορτάσει από φανφάρες και οι συνάδελφοι με τέτοιες απαράδεκτες πρακτικές του συνδικάτου απομακρύνονται καλούμε τους εκπροσώπους μας να δείχνουν μεγαλύτερη σοβαροτητα και ευαισθησία σε τόσο σημαντικά ζητήματα.

** Η ανωτέρω τοποθέτηση αναρτήθηκε στη σελίδα στο fb της Αναξάρτησης Συνδικαλιστικής Πρωτοβουλλιας Αστυνομικών

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Από 225.000 ευρώ έκανε... 28.500 ευρώ το χρέος μιας γυναίκας το δικαστήριο στη Ρόδο

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis